Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

VIDEO | Bonetti e optimist, în ciuda situaţiei complicate de la Dinamo. "Nu îmi e teamă să lucrez cu jucătorii tineri" Care este situaţia lui Anton şi Sorescu

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 31 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20329312/1/rps-8125.jpg

Dinamo se pregăteşte pentru meciul de pe teren propriu cu Academica Clinceni, din etapa a treia a Ligii 1. Antrenorul Dario Bonetti este optimist că poate obţine rezultate bune, în ciuda numărului mare de jucători tineri din lot. Italianul a recunoscut că liderii Paul Anton şi Deian Sorescu s-a putea transfera.

  • Meciul Dinamo – Clinceni este programat luni, 2 august, de la ora 21:30, în direct pe Look Sport+.

Dinamo vine după eşecul cu FC U Craiova, scor 0-1, şi are trei puncte în clasament, graţie victoriei cu FC Voluntari (3-2).

Academica Clinceni are două eşecuri în startul sezonului: 0-2 cu Sepsi şi 1-2 cu CFR Cluj.

"Antrenamentele trebui să le facem oricum, indiferent de căldura de afară. Noi ne concentrăm de fiecare dată să lucrăm, pentru că ştim că suntem un pic în urmă cu pregătirea fizică, dar sper ca băieţii să îşi revină. Sunt foarte mulţumit de munca pe care o depun, am un grup foarte bun. Cu experienţa pe care o am mie nu îmi este teamă să lucrez cu jucătorii tineri, pentru că ei îţi pot face şi surprize pozitive, nu doar negative. Avem un grup de tineri de calitate, chiar dacă nu au mare experienţă. Dar ei cresc şi sunt încrezător în forţele lor. Noi trebuie să facem tot ce ţine de noi în teren, iar clubul să rezolve problemele financiare", a declarat Bonetti.

Tehnicianul italian a recunoscut că Paul Anton şi Deian Sorescu au primit oferte, dar conducerea clubului va decide un eventual transfer.

"Anton este un jucător important pentru Dinamo şi pentru naţională, un băiat serios şi profesionist. A demonstrat şi anul trecut când a ajutat echipa să se salveze. Din păcate pentru noi a fost accidentat. munceşte mult şi se sacrifică pentru a putea reveni pe teren. Clubul decide dacă el va pleca sau nu, împreună cu jucătorul.

Oferte pentru jucătorii foarte bune sunt mereu, este un lucru pozitiv. Clubul se află într-o situaţie delicată şi trebuie să analizeze o ofertă adecvată, să ia în calcul totul. În acest moment, jucătorii de la Dinamo dau totul şi noi toţi trebuie să le mulţumim, pentru că ne dau o mână de ajutor", a mai precizat Dario Bonetti, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele