Ultima oră
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off

VIDEO ǀ Borussia Dortmund - CSM Bucureşti 22-25. Victorie muncită pentru campioana României, în faţa echipei ce era pe primul loc în grupă

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 17 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20430691/1/csm-scm.jpg

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins în deplasare, formaţia germană Borussia Dortmund, scor 25-22 (12-11), în grupa A a Ligii Campionilor. Nemţoaicele erau pe primul loc în grupă înaintea acestei etape.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Grijseels 5 goluri, Zschocke 5, Gutierrez 5, pentru Borussia, respectiv Neagu 6, Arntzen 5, pentru CSM Bucureşti.

Celelalte rezultatele ale etapei a 4-a: Buducnost - Rostov Don 19-25, FTC Budapesta - Team Esbjerg 31-31 şi Brest - Podravka 35-22.

Anterior, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 21-22 cu Team Esbjerg, 27-30 cu Rostov-Don şi 36-31 cu Podravka Koprivnica.

După patru etape, clasamentul este condus de Rostov-Don 6 puncte, urmată de FTC Budapesta 6, Team Esbjerg 5, Borussia Dortmund 5, Brest 4, CSM Bucureşti 4, Podravka 2, Buducnost 0 puncte.

Programul turului în continuare este: CSM - Buducnost (23 octombrie), CSM - Brest Bretagne (30 octombrie), FTC Budapesta - CSM (13 noiembrie). Din 20 noiembrie vor începe partidele retur, care se vor încheia în 19 februarie 2022.

Faza play-off va avea loc între 26 martie - 3 aprilie, sferturile de finală între 30 aprilie - 8 mai, iar Turneul Final Four în 4-5 iunie, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este Vipers Kristiansand din Norvegia.

În sezonul anterior, CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

 

Dortmund - CSM 22-25

Minutul 60: CSM controlează bine avantajul de pe tabelă şi marchează la ultima fază prin Omoregie. ”Tigroaicele” trec cu 25-22 de echipa care era pe primul loc în grupă înaintea acestei etape.

Minutul 54: În inferioritate numerică, CSM înscrie prin Lazovic, care zburdă printre adversare. Scorul este 22-19.

Minutul 52: Se marchează tot mai greu, iar atacurile sunt lungi. Broch înscrie, după o super combinaţie, iar CSM revine la două goluri avans pe tabelă. Este 21-19.

Minutul 44: Se merge cap la cap, Barbara Lazovic readuce pe CSM în avantaj. Este 16-15.

Minutul 41: Dortmund reuşeşte să egaleze din nou, cu o aruncare care a păcălit-o pe portarul Grubisic.

Minutul 30: Ema Ramusovic reuşeşte să ducă CSM-ul la un gol avantaj la pauză. Se anunţă o a doua repriză extrem de strânsă, contra unei formaţii care şi-a schimbat radical maniera de joc faţă de ce a arătat în startul de meci.

Minutul 29: Dortmund revine de la patru goluri în spate şi reuşeşte să egaleze, fetele noastre ratează pe bandă.

Minutul 24: Ratări pe bandă pentru ambele formaţii, Arntzen înscrie în cele din urmă foarte frumos pentru CSM, care conduce cu 9-6.

Minutul 15: Aceeaşi Omoregie marchează al treilea gol în meci şi duce campioana României la trei două goluri avans pe tabelă.

Minutul 10: Omoregie aruncă curajos dintre mai multe adversare şi înscrie un gol care o readuce pe CSM în avantaj, după ce Dortmund a reuşit să egaleze. Este 4-3.

Minutul 4: În superioritate numerică, Cristina Neague marchează de la 7 metri. CSM conduce cu 2-0.

Minutul 1: Lazovic înscrie rapid primul gol al partidei.

--------------------------------

Elevele lui Adi Vasile nu au început prea bine faza grupelor din Liga Campionilor, având o victorie şi două eşecuri, iar următorul adversar este liderul grupei, care nu a suferit niciun eşec stagional. ”Tirgroaicele” vin cu un moral bun, după o victorie lejeră în campionat, 31-20, cu CSM Deva.

În primele două meciuri din grupă, campioana României a pierdut în deplasare cu Team Esbjerg, scor 21-22, şi pe teren propriu cu Rostov Don, scor 27-30, şi are 2 puncte în clasament. Borussia Dortmund şi FTC Budapesta conduc grupa, cu câte 5 puncte.

Programul turului în continuare este: CSM - Buducnost (23 octombrie), CSM - Brest Bretagne (30 octombrie), FTC Budapesta - CSM (13 noiembrie). Din 20 noiembrie vor începe partidele retur, care se vor încheia în 19 februarie 2022.

Faza play-off va avea loc între 26 martie - 3 aprilie, sferturile de finală între 30 aprilie - 8 mai, iar Turneul Final Four în 4-5 iunie, la Budapesta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele