Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Borussia Dortmund întoarce incredibil meciul cu Eintracht Frankfurt, 3-2, şi se apropie la şase puncte de Bayern. "Galbenii" au revenit de la 0-2 în minutul 71

Bundesliga Publicat pe 8 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20542337/1/bvb.jpg


Borussia Dortmund a pus în scenă o revenire de senzaţie pe terenul lui Eintracht Frankfurt, în direct la Look Sport. Galbenii au câştigat cu 3-2, după ce în minutul 71 erau conduşi cu 2-0, rezultat care-i apropie la doar şase puncte de Bayern, învinsă în această etapă de Borussia Monchengladbach.

Pasul greşit al lui Bayern Munchen, 1-2 cu Gladbach, obliga Borussia Dortmund la o victorie care să relanseze lupta şi să readucă incertitudinea în Bundesliga. BVB a început bine, cu o ocazie a lui Meunier (2), dar continuarea a fost una foarte slabă: în nouă minute, columbianul Rafael Borre (15 şi 24) l-a învins de două ori pe Kobel.
 
La capătul primului sfert de oră, Borre a apărut perfect la centrarea lui Kostic, iar reluarea sa a fost prea puternică pentru ca goalkeeper-ul Borussiei să poată evita deschiderea scorului.

 
În minutul 24, o fază-carambol produsă de Reus, care a pierdut mingea în propriul careu, l-a lăsat pe sud-american în poziţie bună, iar vârful lui Frankfut nu a ratat nici de această dată.

 
A urmat bara lui N'Dicka (30), ocazia lui Hummels şi o altă bară, a lui Malen (45+2) înainte ca gazdele să intre la cabine cu un avans de două goluri.
 
Forţată să atace, Borussia a cules roadele o singură dată, în minutul 71, când Haaland l-a lansat pe Thorgan Hazard, iar belgianul a marcat pentru 1-2.



Peste 16 inute, oaspeţii au elaborat un nou atac periculos, Jude Bellingham a apărut pe un spaţiu foarte mare din centrul careului advers, a reluat cu capul şi a făcut 2-2, oferindu-le coechipierilor câteva minute de speranţă la o victorie care să-i apropie de Bayern Munchen.



Iar lovitura de graţie a venit în minutul 89 şi a completat o revenire fabuloasă a galbenilor. Haaland a pierdut mingea, Dahoud a venit cu faţa la joc, a şutat elegant, cu dreptul, iar execuţia a fost suficient de bine plasată pentru a-l bate pe Trapp şi a duce toate cele trei puncte la Dortmund!


 
După 2-1 la Frankfurt, Borussia a ajuns la 37 de puncte şi a strâns la şase diferenţa faţă de Bayern. Eintracht a ratat şansa de a urca până pe locul patru, rămânând pe poziţia a şaptea, cu 27 de puncte.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele