Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Borussia Dortmund, lider în Bundesliga după 3-1 pe terenul lui Wolfsburg. Haaland, gol acrobatic

Bundesliga Publicat pe 27 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20483232/1/ebh.jpg


Borussia Dortmund a învins Wolfsburg, 3-1 în deplasare, în direct la Look Sport+, şi a devenit noul lider din Bundesliga, cel puţin până la meciul cu Bayern Munchen cu Arminia Bielefeld, programat de la ora 19:30.
 
Cu Haaland pe bancă, BVB a început slab meciul de la Wolfsburg, una dintre reprezentantele Germaniei în Liga Campionilor, iar Weghorst a avut nevoie de nici două minute pentru a apărea perfect la centrarea lui Baku şi a deschide scorul.

 
Lansat de Brandt, Reus a scos un penalty în minutul 35, iar Emre Can a transformat cu siguranţă pentru 1-1, readucând meciul într-o zonă favorabilă pentru Borussia.

 
Nevoită să preseze în partea a doua, Dortmund a trecut la conducere devreme, în minutul 55, când Reus i-a pasat lui Malen, iar puştiul olandez a găsit un şut bun, de la marginea careului.

 
Introdus pe teren în minutul 73 în locul lui Malen, Erling Haaland a avut nevoie de doar opt minute pentru a-şi trece numele pe lista marcatorilor: a apărut perfect la o centrare a lui Brandt, a reluat acrobatic şi a închis meciul cu al zecelea gol al sezonului. Norvegianul e al doilea golgheter din Bundesliga, la patru lungimi de Robert Lewandowski.

 
După victoria convingătoare de pe terenul lui Wolfsburg, BVB a ajuns la 30 de puncte din 39 posibile, suficient pentru a devansa cu două puncte marea rivală Bayern Munchen. Wolfsburg e pe şapte, cu 20 de puncte, la egalitate cu Union Berlin şi Hoffenheim.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele