Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

VIDEO | Borussia Dortmund, victorie fără emoţii cu Bielefeld. Omul meciului n-a mai fost Haaland de data asta

Borussia Dortmund Publicat pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

 

Borussia Dortmund s-a impus în meciul din etapa a 6-a jucat în deplasare, contra nou-promovatei Arminia Bielefeld. Galbenii au câştigat cu 2-0, dar la pauză a fost 0-0.

Dortmund nu s-a regăsit în primele 45 de minute, iar rezolvarea meciului şi cele trei puncte au fost obţinute după pauză. Fundaşul central Hummels a marcat în minutul 53, după care jocul a început să se lege mai bine. Elevii lui Favre au început să iasă mai încrezători la joc, iar gazdele să se deschidă.

Aşa au lăsat spaţii, iar cu 20 de minute înainte de final acelaşi Hummels şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, din pasa căpitanului Reus. Cele trei puncte o ţin pe Borussia Dortmund în partea superioară a clasamentului. Are 15 puncte, tot câte are şi liderul Bayern Munchen, dar pentru a rămâne acolo are nevoie de jocul rezultatelor.

Trebuie ca Red Bull Leipzig să nu câştige confruntarea cu Borussia Monchengladbach, locul 14.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri