Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Portugalia – Germania 2-4! Nemţii fac spectacol, dar portughezii rămân în meci LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Portugalia – Germania 2-4! Nemţii fac spectacol, dar portughezii rămân în meci
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate! Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate!
Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia
Vlad Muţiu a semnat cu FC Hermannstadt
Vlad Muţiu a semnat cu FC Hermannstadt
Filip Jianu a fost eliminat în primul tur al calificărilor la Eastbourne
Filip Jianu a fost eliminat în primul tur al calificărilor la Eastbourne

VIDEO | Borussia Dortmund, victorie fără emoţii cu Bielefeld. Omul meciului n-a mai fost Haaland de data asta

Borussia Dortmund Publicat pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

 

Borussia Dortmund s-a impus în meciul din etapa a 6-a jucat în deplasare, contra nou-promovatei Arminia Bielefeld. Galbenii au câştigat cu 2-0, dar la pauză a fost 0-0.

Dortmund nu s-a regăsit în primele 45 de minute, iar rezolvarea meciului şi cele trei puncte au fost obţinute după pauză. Fundaşul central Hummels a marcat în minutul 53, după care jocul a început să se lege mai bine. Elevii lui Favre au început să iasă mai încrezători la joc, iar gazdele să se deschidă.

Aşa au lăsat spaţii, iar cu 20 de minute înainte de final acelaşi Hummels şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, din pasa căpitanului Reus. Cele trei puncte o ţin pe Borussia Dortmund în partea superioară a clasamentului. Are 15 puncte, tot câte are şi liderul Bayern Munchen, dar pentru a rămâne acolo are nevoie de jocul rezultatelor.

Trebuie ca Red Bull Leipzig să nu câştige confruntarea cu Borussia Monchengladbach, locul 14.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt