Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Borussia Mönchengladbach - Manchester City 0-2. ”Cetăţenii” se impun fără emoţii şi ajung la 19 victorii consecutive

Champions League Publicat pe 24 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20001592/3/city.jpg

Manchester City a câştigat la Budapesta, contra celor de la Gladbach, cu scorul de 2-0, într-o partidă din turul optimilor de finală al Champions League, în direct pe Look Sport. În urma acestui rezultat, trupa lui Pep Guardiola ajunge la 19 victorii consecutive în toate competiţiile.

Bernardo Silva şi Gabriel Jesus au marcat, într-un meci dominat copios de liderul din Premier League, care deşi nu a avut multe ocazii importante de a marca, a ţinut de balon şi a obţinut o victorie meritată, în faţa unui adversar care s-a mulţumit doar să stea cât mai bine în defensivă. Cei de la Gladbach nu au mai repetat jocul foarte bun din faza grupelor.


Gladbach - City 0-2 (Silva 29', Jesus 65')

Minutul 90+3: Final de partidă la Budapesta! City se impune cu 2-0.

Minutul 90+3: Wolf interceptează balonul, trage din marginea careului, dar Ederson are o intervenţie de senzaţie la şutul noului intrat.

Minutul 88: Cei de la Gladbach cer penalty, după ce Cancelo îl blochează tare pe Hoffmann. Arbitrul portughez nu dictează nimic, dar jucătorul celor de la Gladbach nu mai poate continua şi este schimbat.

Minutul 83: Noul intrat Mahrez trimite din cădere în braţele lui Sommer, după o fază foarte bine dezvoltată de englezi.

Minutul 77: Gundogan lasă o minge pentru Foden, care şutează în forţă cu exteriorul piciorului stâng. Dar execuţia tânărului jucător de la City trece puţin peste poartă.

Minutul 65: GOL City! Cancelo porneşte o acţiune în triunghi a ”cetăţenilor”, mingea ajunge în dreapta la Silva, care trimite în careul mic, de unde Gabriel Jesus marchează.

Minutul 62: Centrare în banda dreaptă cu mult efect, care ajunge la Plea, atacantul celor de la Gladbach a fost la un pas de o finalizare de senzaţie, cu o lovitură ”scorpion”.

Minutul 60: Apărarea lui City face o greşeală, iar Zakaria pătrunde şi trimite o pasă prea lungă la Plea, care ar fi putut finaliza, fiind demarcat.

Minutul 54: Gabriel Jesus este foarte aproape de a marca, dar întârzie finalizarea foarte mult, iar fundaşii lui Gladbach resping.

Minutul 37: Kyle Walker acuză dureri la cap şi se resimte puternic, dar continuă partida.

Minutul 29: GOL City! Defensiva lui Gladbach este bătută, după o centrare de senzaţie a lui Cancelo, care practic îi pune mingea pe frunte lui Bernardo Silva. Deşi mic de statură, portughezul a finalizat impecabil cu capul.

Min. 27: Manchester City a cerut penalty. după o intrare a lui Bensebaini asupra lui Sterling. Arbitrul a lăsat jocul să continue.

Minutul 14: Acelaşi Sterling este din nou periculos, dar Bensebaini îi pune un tackling perfect.

Minutul 6: Sterling pătrunde în careu şi încearcă să îl găsească pe Foden, dar germanii reuşesc să respingă în corner.

Minutul 1: A început partida de la Budapesta!

----------------------------------------

UPDATE 20:50 Echipele de start:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20001592/2/echipe-city.jpg


Manchester City se deplasează în Ungaria, la Budapesta, unde va înfrunta Borussia Mönchengladbach, pe „Puskás Aréna”. Partida se joacă în Ungaria pentru că Germania nu permite accesul cetăţenilor britanici pe teritoriul său decât dacă aceştia intră în carantină.

City şi Gladbach nu sunt la prima întâlnire. Până acum, englezii au câştigat trei din cele patru confruntări, iar una singura s-a terminat la egalitate. Toate meciurile s-au jucat în grupele UEFA Champions League, în sezoanele 2015-2016 şi 2016-2017.

Dacă Guardiola nu are probleme serioase de lot şi doar Nathan Ake este indisponibil,din cauza unei accidentări, nemţii vor juca fără trei jucători importanţi. Francezii Thuram şi Doucoure sunt accidentaţi, la fel ca şi elveţianul Zakharia.

Borussia Mönchengladbach - Manchester City, se joacă miercuri, de la ora 22.00, şi se vede în direct pe Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri