VIDEO | BOTOȘANIUL CÂȘTIGĂ CU EMOȚII ÎN FAȚA LUI HERMANNSTADT ȘI REVINE PE LOC DE PLAY-OFF. CINE E MAREA PERDANTĂ - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | BOTOȘANIUL CÂȘTIGĂ CU EMOȚII ÎN FAȚA LUI HERMANNSTADT ȘI REVINE PE LOC DE PLAY-OFF. CINE E MAREA PERDANTĂ

FC Botoșani s-a impus în această seară, la limită, 2-1, pe teren propriu, în compania echipe Hermannstadt Sibiu, într-un meci din etapa a 24-a din Liga 1. În direct pe Look Sport, croatul Gabriel Debeljuh a deschis scorul în minutul 29, dar ardelenii nu s-au putut bucura prea mult. Peste exact 5 minute, Botoșaniul a egalat prin Ofosu, care l-a învins pe portarul Cristiano.

Moldovenii au dat lovitura în minutul 81, când Marko Dugandzic a marcat golul victoriei. Un gol care o readuce pe echipa din nordul țării pe loc de play-off. În acest moment, FC Botoșani are 39 de puncte și se află pe poziția a cincea. Sub echipa din Moldova se găsește, pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, Viitorul, care are 38 de puncte. Marea perdantă după meciurile acestei runde este Gaz Metan Mediaș, care a căzut de pe locul 6 pe 7 și are 37 de puncte.

Învinsa de azi a Botoșaniului, Hermannstadt, rămâne cu 24 de puncte pe locul 10. Sibienii vor înfrunta etapa viitoare pe Astra, pe teren propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine