Ultima oră
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu
Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor
Belinda Bencic a devenit mamă Belinda Bencic a devenit mamă
VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde
Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă

VIDEO | Budcnost - CSM Bucureşti 20-28. Victorie facilă, contra unei echipe ce şi-a pierdut sclipirea de acum câţiva ani

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20552013/1/csm-scm.jpg

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 28-20, pe terenul celor de la Budcnost, în direct pe Look Sport+. Elevele lui Adi Vasile au bifat prima victorie a Noului An în Liga Campionilor, contra unei formaţii din Muntenegru ce a rămas fără aproape toate jucătoarele importante.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Pavicevic 7 goluri, pentru Buducnost, respectiv Neagu 7, pentru CSM.

În urma rezultatului, CSM adună 10 puncte, pe locul 4, în condiţiile restanţei cu Brest din etapa a 9-a.

Celelalte partide ale etapei a 9-a au înregistrat rezultatele: Podravka - Borussia 24-32, Rostov - Team Esbjerg 25-27 şi FTC Budapesta - Buducsnot 26-22. Etapa a 10-a a mai programat, tot sâmbătă, Borussia - Rostov 25-31, iar disputa Team Esbjerg - Podravka va avea loc în 29 ianuarie. Meciul Brest - FTC Budapesta nu a fost încă stabilit.

Anterior, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 21-22 cu Team Esbjerg, 27-30 cu Rostov-Don, 36-31 cu Podravka Koprivnica, 25-22 cu Borussia Dortmund, 30-22 cu Buducnost, 29-30 cu Brest, 30-31 şi 27-21 cu FTC Budapesta.

În următoarea rundă, CSM Bucureşti va întâlni pe Brest, în deplasare, în 19 ianuarie, restanţa din etapa precendentă.

Budcnost - CSM Bucureşti 20-28, în direct pe Look Sport+

Minutul 60: Final de meci! Davidsen salvează aruncarea unei jucătoare din Muntenegru la ultimul atac. CSM se impune cu 28-20 şi bifează prima victorie a acestui an în Champions League.

Minutul 59: Aune pluteşte pe extremă şi duce scorul la 27-19.

Minutul 49: Campioana României îşi arată clasa, Aune înscrie şi duce scorul la 23-16. Am marcat de 5 ori la rând!

Minutul 43: Budcnost se apropie la doar două goluri pe tabelă, Broch marchează al treilea său gol şi duce scorul la 19-16.

Minutul 32: Start foarte bun de repriză secundă pentru Budcnost, care înscrie de două ori într-un minut. Cristina Neagu înscrie cu aruncarea sa clasică şi duce scorul la 16-11.

Minutul 30: CSM marchează prin Broch la ultimul atac al primei reprize. ”Tigroaicele” conduc la pauză cu 15-9.

 

Minutul 24: Broch înscrie cu boltă de pe pivot. CSM are 11-6.

Minutul 19: Budcnost se apropie la un singur gol, dar campioana României revine. Neagu ajunge la al cincilea gol deja şi duce scorul la 9-6.

Minutul 11: Neagu scoate la Omoregie, care pătrunde elegant şi duce scorul la 5-2.

Minutul 9: Experimentata Carmen Martin marchează de pe extrema dreaptă. CSM se duce pentru prima oară la 2 goluri avans. Este 4-2.

 

Minutul 4: Primul gol al partidei vine târziu. Cristinea Neagu marchează cu o aruncare năpraznică de la distanţă.

Minutul 1: A început partida de la Podgorica! Se joacă fără spectatori. Adversarele joacă fără trei jucătoare de bază.

---------------------------------

Campioana României pleacă mare favorită, în faţa unei formaţii care nu mai are lotul din urmă cu câţiva ani. Budcnost are doar 2 puncte în grupă, graţie victoriei surprinzătoare cu Brest. CSM stă mult mai bine la acest capitol, cu 8 puncte, fiind pe locul 5. Elevele lui Adi Vasile ar putea urca pe 4, în cazul unui succes, cu condiţia ca Dortmund să nu câştige cu Rostov Don.

Nu au putut juca cu Brest din cauza Covidului

Jucătoarele depistate cu rezultate pozitive la testele din aeroport, înaintea plecării spre Franţa. Acestea sunt Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi şi Samara Da Silva.

”Meciul va fi reprogramat într-o altă dată, stabilită de comun acord de ambele echipe şi de forul EHF, până la terminarea fazei grupelor DELO EHF Champions League, cât mai curând posibil! Le dorim recuperare uşoară fetelor!”, a transmis CSM Bucureşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele