Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

VIDEO | Budescu a vorbit deschis despre controversele cu Gigi Becali: „Ne-am văzut la bază. Era total opus faţă de TV”

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 21 nov 2021
mail-share icon Email

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 16-a din Casa Liga 1, în care a revenit de la 0-1. 

La final, Constantin Budescu a venit la declaraţii şi a vorbit deschis despre Gigi Becali, în contextul discuţiilor tensionate care au fost în spaţiul public.

„Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, totul este ok. Critici? Nu ştiu, după câteva zile a spus altceva (n.r Gigi Becali). Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră, să facem cât mai multe puncte. Ne-am văzut pe la bază şi am avut cu totul şi cu totul altă discuţie. Era total opus faţă de cum îl vedeţi la televizor. Noi trebuie să ne vedem de treabă şi la final trebuie să ne uităm la rezultat. Dacă azi am câştigat, înseamnă că ne-am făcut treaba. 

Toţi am rămas surprinşi de plecarea lui Edi Iordănescu, nu era cazul, dar s-a întâmplat. Am fost surprinşi, noi trebuie să ne vedem de treabă. Din păcate, viaţa antrenorilor depinde de mai multe lucruri, nu doar de rezultate. 

Eu pot pleca în orice perioadă de transferuri, dar acum nu vreau să plec. Tocmai am venit! Noi sperăm să obţinem cât mai multe puncte până la play-off şi să fim cât mai aproape de CFR. Putem ţine pasul cu CFR, chiar dacă ei nu prea se încurcă. Vom vedea ce se va întâmpla în play-off", a spus Budescu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri