Ultima oră
Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter
Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane” Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane”
Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport
EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el" EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el"
EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea
Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată” Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată”

VIDEO | Bundesliga, la primele meciuri din 2021. Gladbach, Leverkusen şi Frankfurt au intrat la joc

Bundesliga Publicat pe 2 ian 2021
mail-share icon Email

Primele meciuri din 2021 din Bundesliga au avut loc sâmbătă, odată cu primele programări din etapa a 14-a. Cel mai interesant joc s-a disputat între Hoffenheim şi Freiburg, unde s-au marcat patru goluri. Oaspeţii s-au impus cu 3-1.

Aveau 3-0 chiar de la pauză, prin reuşitele semnate de Santamaria, minutul 7, Grifo (pen.), minutul 34, şi Kasim (aug.), minutul 42. Golul de onoare al celor de la Hoffenheim a fost semnat de Bebou, în minutul 58.

Celelalte rezultate:
Biefeld – Monchengladbach 0-1
Bremen – Union Berlin 0-2
Frankfurt – Leverkusen 2-1
Koln – Augsburg 0-1

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele