Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Burcă, desemnat omul meciului de la Craiova. "Va fi o presiune şi mai mare în play-off. Tot ce contează e să fim o echipă unită"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20111430/2/rps3392.jpg

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-0, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, în direct pe Look Sport+. CFR Cluj va lua startul în play-off de pe locul doi. Fundaşul Andrei Burcă, desemnat omul meciului, a declarat că FCSB a meritat să câştige sezonul regulat, dar play-off-ul va fi pe muchie de cuţit.

După înjumătăţirea punctelor, FCSB are un avantaj de numai 0,5 puncte în fruntea clasamentului faţă de CFR Cluj. Vor fi 10 meciuri în play-off.

La Craiova, fiecare dintre echipe a ratat ocazii mari de gol. Craiova a avut trei bare, prin Baiaram, Cicâldău şi Tudorie. Şi CFR a trimis un şut în bară, prin Omrani.

"Sunt puţin ameţit acum, dar nu mai contează, m-am lovit la pomete. Important e că n-am pierdut, n-am luat gol. Dar trebuie să fim mai puternici, să muncim mai mult şi să recăpătăm acel spirit, pentru că acesta a fost un moment zero şi trebuie să câştigăm în play-off. Va fi o presiune şi mai mare în play-off. Trebuie să ne obişnuim cu astfel de meciuri, probabil se vor marca 1-2 goluri la fiecare meci. Şi echipele de pe locurile 4, 5 şi 6 îşi vor vinde scump pielea, sunt echipe bune.

Trebuie să menţinem părţile bune din această seară şi să revenim mai puternici. Am tratat prea superficial meciul cu Dinamo, suntem echipa campioană. A fost un reset, sper să o ţinem pe acest drum şi să muncim din ce în ce mai bine. FCSB a terminat pe primul loc, a meritat, dar mai sunt 10 meciuri de luptă. Tot ce contează e să fim o echipă unită, vor fi meciuri din 3 în 3 zile, nu vom avea timp de antrenamente", a spus Andrei Burcă, la finalul partidei de la Craiova.

Clasamentul din play-off după înjumătăţirea punctelor:

  • FCSB 33 pct* (beneficiază de înjumătăţire)
  • CFR Cluj 32 pct.
  • Universitatea Craiova 29 pct.
  • Sepsi OSK 23 pct* (beneficiază de înjumătăţire)
  • Academica Clinceni 22 pct.
  • FC Botoşani 21 pct.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20111430/3/clasament-liga-1.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele