Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

VIDEO | Busquets a ajuns la spital după derby-ul Barcelona - Atletico Madrid. Care este verdictul medicilor

La Liga Publicat de Andrei Ionascu pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

Sergio Busquets s-a accidentat în prima repriză a meciului FC Barcelona – Atletico Madrid, scor 0-0, în etapa a 35-a din LaLiga, transmis în direct pe Look Sport+. Mijlocaşul spaniol a ajuns la spital, pentru investigaţii suplimentare, dar verdictul medicilor este mai puţin grav decât se aştepta. Busquets a suferit o contuzie facială şi o fisură la maxilar.

Clubul FC Barcelona a precizat că disponibilitatea jucătorului va fi decisă în funcţie de cum se recuperează acesta.

Busquets a fost înlocuit cu Ilaix Moriba în minutul 32 al partidei de sâmbătă cu Atletico Madrid, scor 0-0, după ce s-a ciocnit cap în cap cu Savic. 

Potrivit Marca, Sergio Busquets nu va fi disponibil pentru meciul Levante – Barcelona, din 11 mai. Totuşi, mijlocaşul spaniol va putea juca în ultimele partide din acest sezon, dar va trebui să poarte o mască de protecţie.

FC Barcelona este în luptă cu Atletico Madrid, Real Madrid şi Sevilla pentru câştigarea titlului în LaLiga.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20171675/4/clasament-barca-atletico.jpg

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20171675/5/calendar-laliga.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele