Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

VIDEO | CA LA 20 DE ANI: CIPRIAN DEAC ÎL CONTRAZICE PE DAN PETRESCU. „EU PREFER SĂ JUCĂM O DATĂ LA 3 ZILE”

Champions League Publicat pe 28 aug 2019
mail-share icon Email

CFR Cluj are o misiune dificilă, în această seară, de la 22.00, la Praga, împotriva Slaviei. Campionii României au de remontat înfrângerea suferită în meciul tur din Gruia (0-1).
„Ne bucurăm în primul rând că am reuşit să ne autodepăşim, pentru că, sincer, nu prea ne dădea nimeni şanse că vom ajunge până aici, ţinând cont de ce s-a întâmplat în ultimul an. E bine că am ajuns până aici şi ar fi păcat să nu facem istorie. Niciodată o echipă nu a ajuns din turul 1 preliminar până în grupele Champions League”, a spus Ciprian Deac.

Internaţionalul clujean l-a contrazis indirect pe Dan Petrescu, după ce antrenorul „vişiniilor” s-a plâns de programul aglomerat al echipei.

„Eu unul prefer să jucăm o dată la 3 zile decât să aşteptăm o săptămână pentru un meci oficial. Pentru acel meci de două ore te pregăteşti o săptămână întreagă. E clar că nua fost uşor, au fost şi deplasări lungi, dar pentru asta suntem plătiţi şi asta ar trebui să facem cel mai bine şi să nu ne plângem”, a mai afirmat Deac.

Slavia Praga – CFR Cluj se joacă în această seară, de la ora 22.00, şi va fi transmis în direct pe LOOK PLUS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri