Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport

VIDEO | Cadoul special primit de Monica Niculescu din partea Look Sport LIVE: "Voi avea gânduri frumoase"

Tenis Publicat pe 1 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19467579/2/sw.jpg


Monica Niculescu (138 WTA la simplu, 48 la dublu) a avut parte de o surpriză din partea echipei Look Sport LIVE, care i-a adus aminte de unul dintre cele mai frumoase momente ale carierei: victoria cu Cehia, alături de Irina Begu, în sferturile de finală ale Fed Cup 2019.
 
Pe terenul de la Bucureşti, unde pregăteşte finalul sezonului 2020, Monica termina antrenamentul în momentul în care reporterul Look Sport LIVE, Răzvan Ionaşcu, i-a înmânat un cadou aparte: o vază care să readucă în memorie succesul superb obţinut de Moni şi partenera Irina Begu, în Cehia, 7-6, 4-6, 4-6 după aproape trei ore de joc cu dublul  Krejcikova/Siniakova, decisiv pentru calificarea României în semifinala Fed Cup 2019, pierdută în cele din urmă cu reprezentativa Franţei: "Numai ideea că mă gândesc la acest meci mă încântă. Mi-aţi făcut ziua, mulţumesc! Doar când mă uit la el mă gândesc la acel meci contra Cehiei, am făcut acel punct cu Irina. Mulţumesc frumos, voi avea gânduri frumoase!", ne spune Monica.

 
"A fost extrem de greu pentru că am jucat cu numărul 1 mondial şi ştiam că trebuie să fim şirete. A funcţionat. Nu ştiu, cred că am fost peste tot pe teren, am încercat să o ajut pe Irina, mi-am dorit foarte mult să câştigăm. Publicul ne-a ajutat mult. Nu am nicio idee cum am câştigat, dar publicul ne-a susţinut şi cred că ne-a împins de la spate spre victorie", spunea, atunci, bucureşteanca îmbrăcată în haina de eroină a tenisului feminin românesc.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele