Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

VIDEO | Cagliari - Juventus 1-3, pe Look Sport 2. Cristiano Ronaldo a reuşit hat-trick-ul perfect! Răzvan Marin, integralist

Serie A Publicat de Andrei Ionascu pe 14 mar 2021
mail-share icon Email

 

Juventus Torino a câştigat meciul din deplasare cu Cagliari, scor 3-1, în etapa a 27-a din Serie A, în direct pe Look Sport 2. Cristiano Ronaldo a reuşit un hat-trick exact ca la carte, după ce a înscris în prima repriză, cu capul, cu piciorul stâng şi cu piciorul drept. Răzvan Marin a fost integralist pentru Cagliari şi a avut o evoluţie bună.

Cristiano Ronaldo a înscris în minutele 10, 25 (din penalty) şi 32. Starul portughez este golgheterul la zi în Serie A, cu 23 de goluri.

Cagliari a ratat mai multe ocazii mari de gol. Răzvan Marin a fost printre jucătorii care s-au remarcat, la fazele fixe, dar şi prin şuturi de la distanţă. În minutul 57, mijlocaşul român a şutat către vinclul porţii lui Szczesny, dar portarul lui Juventus a respins mingea în corner.

Giovanni Simeone a înscris golul de onoare pentru Cagliari, în minutul 61.

Cagliari este exact deasupra liniei retrogradării în clasament, pe locul 17. Juventus ocupă locul 3 în Serie A.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20063454/7/clasament-cagliari.jpg


UPDATE 18:22 GOL pentru Cagliari! 1-3! A înscris Giovanni Simeone în minutul 61.

Min. 57: Ocazie pentru Cagliari! Răzvan Marin a şutat către vinclul porţii lui Szczesny, dar portarul lui Juventus a respins mingea în corner.

UPDATE 19:47 S-a încheiat prima repriză! Cagliari - Juventus 0-3! Cagliari a reuşit două şuturi pe poartă, ambele fiind ale lui Răzvan Marin.

UPDATE 19:33 GOL pentru Juventus! 0-3! În minutul 32, Cristiano Ronaldo a reuşit hat-trick-ul, după un contraatac-fulger al ‘Bătrânei Doamne’.

UPDATE 19:25 GOL pentru Juventus! 0-2! În minutul 25, portarul lui Cagliari, Cragno, a comis un penalty, iar Cristiano Ronaldo a înscris de la 11 metri.

UPDATE 19:15 GOL pentru Juventus! 0-1! A înscris Cristiano Ronaldo, în minutul 10.


Răzvan Marin este titular pentru Cagliari în confruntarea cu Juventus, transmisă în direct pe Look Sport 2, de la ora 19:00. Cagliari ocupă locul 17 în Serie A, în timp ce Juventus este a treia clasată.

Cagliari are două victorii şi un egal în ultimele trei meciuri, fiind într-un reviriment evident. 

Juventus vine după eşecul dramatic în optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu FC Porto, după prelungiri. În Serie A, Juventus are trei victorii şi un egal în ultimele patru partide.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20063454/2/echipe-cagliari-juve.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele