Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

VIDEO | Cagliari - Parma 4-3. Dennis Man şi Răzvan Marin au marcat două eurogoluri! Spectacol total în Serie A, pe Look Sport

Serie A Publicat pe 17 apr 2021
mail-share icon Email

Fotbaliştii Răzvan Marin (Cagliari) şi Dennis Man (Parma) au înscris câte un gol, sâmbătă seară, în meciul dintre echipele celor doi români, contând pentru etapa a a 31-a a campionatului Italiei, în direct pe Look Sport. Cagliari, echipa gazdă, s-a impus cu scorul de 4-3, revenind după ce Parma a condus cu 2-0 şi 3-1.

Man a marcat în minutul 60 pentru oaspeţi, iar Marin a înscris în minutul 66. Parma a mai înscris prin Pezzella (5‘) şi Kucka (31‘). Pentru Cagliari au mai marcat, în afară de Marin, Pavoletti (39’), Pereiro (90+2') şi Cerri (90+4').

Răzvan Marin a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 30. Man a jucat până în minutul 72, iar celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, a intrat pe teren în minutul 46.

Meciurile AC Milan – Genoa, Atalanta – Juventus, Bologna – Spezia, Lazio Roma – Benevento, Torino – AS Roma şi Napoli – Inter Milano se vor disputa duminică, pe canalele Look Sport.


Cagliari - Parma 4-3 (Pavoletti 39', Marin 66', Pereiro 90'+1, / Pezzella 5', Kucka 31', Man 59')

Min. 90 + 5: Fluier final! Cagliari reuşeşte să se impună miraculos cu 4-3. Echipa lui Răzvan Marin rămâne în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce formaţia lui Man şi Mihăilă este aproape de Serie B după ce a condus cu 3-1. 

Min. 90 + 4: GOL Cagliari! Cerri înscrie golul care face ca formaţia lui Răzvan Marin să întoarcă scorul de la 1-3 la 4-3. Finalul partidei este de infarct.

 

Min. 90 + 3: Ocazie mare pentru Parma! Valentin Mihăilă are şansa să marcheze golul victoriei pentru Parma, are o acţiune bună în viteză, trage puternic din unghi, dar pe direcţia portarului advers.

Min. 90 + 1: GOL Cagliari! Pereiro aduce egalarea pentru echipa lui Răzvan Marin cu o nouă execuţie de excepţie. Cagliari - Parma este 3-3. 

Min. 83: Nainggolan vede cartonaşul galben pentru un fault dur la Valentin Mihăilă, care a controlat excelent mingea. 

Min. 72: Schimbare la Parma! Dennis Man este înlocuit de Valenti. Românul încheie meciul cu un gol de pus în ramă, al doilea său gol în Serie A. De-a lungul meciului, Man a alternat perioadele bune pe plan ofensiv, cu cele în care nu s-a văzut în atacul Parmei, dar a stat bine în teren pe fază defensivă. 

Min. 66: GOL Cagliari! GOL Răzvan Marin! Mijlocaşul central român îşi aduce echipa în joc cu un şut excelent cu interiorul, de la marginea careului, din poziţie centrală.  

Min. 59: GOL Parma! GOL Dennis Man! Românul ţine bine de minge, îşi păstează controlul şi trage un şut superb de la aproximativ 18 metri. Balonul a ajuns la Man de la Valentin Mihăilă. 

Min. 51: Răzvan Marin este aproape de a marca, însă are ghinion. Românul pune o contră în careul advers, însă mingea trece puţin pe lângă poarta Parmei. 

Min. 50: Dennis Man îi pasează lui Valentin Mihăilă, care pătrunde vijelios, iar Diego Godin respinge în ultimul moment în corner. Tuşierul greşeşte însă şi acordă aud de poartă. 

Min. 46: Valentin Mihăilă intră în locul lui Kucka. 

Min. 45 + 3: La pauză Cagliari - Parma este 1-2. Răzvan Marin a făcut o repriză foarte bună, cu excepţia cartonaşului galben încasat în minutul 29. Mijlocaşul central român a făcut numeroase recuperări, a pasat bine, a depus efort şi a fost implicat în general în jocul echipei sale. Marin a avut şi un şut periculos de la distanţă, parat de Sepe. De cealaltă parte, Dennis Man a început bine, cu câteva schimbări de direcţie interesante, a ţinut bine de minge, reuşind şi câteva driblinguri, însă în a doua parte a primei reprize fostul mijlocaş de la FCSB a fost destul de şters. 

Min. 39: GOL Cagliari! Pavoletti profită de ezitarea lui Sepe şi reia cu capul în poarta Parmei. Cagliari reduce din diferenţă.

Min. 31: GOL Parma! Kucka primeşte balonul de la Cornelius, care prelungeşte cu capul pe spate, şi finalizează simplu, singur cu portarul.

Min. 29: Răzvan Marin intră necontrolat prin alunecare la Bani şi vede cartonaşul galben. 

Min. 27: Moment delicat pentru Parma. Arbitrul decide după consultarea VAR să nu îi acorde penalty lui Cagliari pentru henţ la Pezzella. 

Min. 24: Răzvan Marin obţine un cartonaş galben, recuperând balonul de la marcatorul golului Pezzella. Fundaşul stânga l-a urmărit pe internaţionalul român, l-a tras de tricou şi arbitrul i-a arătat cartonaşul galben. 

Min. 19: Ocazie Cagliari! Răzvan Marin trage un şut cu efect de la aproximativ 30 de metri, din lateral, dar portarul Sepe are o intervenţie corectă şi respinge balonul. 

Min. 5: GOL Parma! Fundaşul stânga Pezzella prinde o execuţie absolut senzaţională din afara careului şi deschide scorul pentru echipa lui Man şi Mihăilă. 

Min. 2: Parma are prima şansă de a marca. Dennis Man îl găseşte pe Cornelius cu pasa sa, însă vârful danez nu reuşeşte să găsească spaţiul porţii. 

Min. 1: A început meciul!


Update 1: Răzvan Marin este titular la Cagliari, iar Dennis Man începe în primul 11 la Parma. Valentin Mihăilă este doar rezervă la Parma. Iată echipele de start:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20118756/3/marin-vs-man.png

Credit foto: FlashScore

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20118756/4/rezerve-mihaila.png


Duelul suferinţei românilor din Serie A se vede la Look Sport. Sâmbătă, de la ora 21:45, se întâlnesc, în etapa a 31-a din Serie A, Cagliari şi Parma. Trei dintre cei mai promiţători fotbalişti ai României se vor duela pentru trei puncte de aur în lupta pentru evitarea retrogradării. Răzvan Marin, de la Cagliari, şi Dennis Man, şi Valentin Mihăilă de la Parma.

Cagliari - Parma, live pe Look Sport de la 21:45. Echipele probabile anunţate în Gazzetta dello Sport:

  • Cagliari: Vicario - Rugani, Godin, Carboni - Nandez, Răzvan Marin, Nainggolan, Duncan, Lykogiannis - Joao Pedro, Pavoletti
  • Parma: Sepe - Busi, Bani, Osorio, Pezzella - Grassi, Brugman, Kurtic - Kucka, Cornelius, Man

Pe lângă transmisiunea în direct a meciului asigurată de către Look Sport, pe site-ul www.looksport.ro veţi regăsi cele mai importante faze ale meciului, printre ele numărându-se şi acţiunile care îi au în centrul atenţiei pe Marin, Mihăilă şi Man.

De la împrumutul său de la Ajax, Răzvan Marin s-a impus ca titular incontestabil la Cagliari. Evoluţiile sale constante pe plan defensiv şi ofensiv se văd şi în cifrele sale. Marin are un gol şi trei pase de gol, în 30 de apariţii, în Serie A, din postura de mijlocaş central, la o echipă care nu a înscris până acum decât 31 de goluri. Mai mult decât atât, Răzvan Marin se remarcă aproape în fiecare meci cu şanse de gol create pentru echipa sa, pe lângă aportul său pe plan defesiv.

Cagliari - Parma se vede la Look Sport, sâmbătă, de la 21:45. Marin vs Man & Mihăilă, în duelul suferinţei românilor din Serie A

Şi Dennis Man, şi Valentin Mihăilă încep să se impună la Parma. Fostul mijlocaş dreapta de la FCSB a bifat un gol şi o pasă de gol pentru Parma, iar fostul mijlocaş stânga de la Universitatea Craiova a reuşit două goluri şi două pase de gol, în Serie A, în 13 apariţii. Mihăilă a mai marcat un gol şi în Cupa Italiei, în eşecul suferit de Parma cu Lazio.

Din punctul de vedere al constanţei, Dennis Man a fost integralist în ultimele patru meciuri din campionatul Italiei, semn care arată că internaţionalul român a început să se integreze mai bine în planul tactic al lui Roberto D'Aversa. Mihăilă a ratat meciul cu AC Milan din etapa trecută din cauza unei accidentări, însă sunt şanse destul de mari ca antrenorul Parmei să îl utilizeze contra lui Cagliari. Înainte de a avea probleme musculare, Mihăilă a fost introdus pe teren în 10 meciuri consecutive de către D'Aversa, din ipostaza de titular sau de rezervă.

Cagliari ocupă locul 18, cu 22 de puncte. Parma se clasează pe 19, cu două puncte în minus. În contextul în care Torino, ocupanta ultimului loc de menţinere în Serie A, are 27 de puncte şi un meci mai puţin, orice rezultat în afară de victorie poate fi echivalentul retrogradării pentru formaţiile la care evoluează Marin, Man şi Mihăilă. Cu Răzvan Marin intrat în minutul 77 şi Valentin Mihăilă accidentat, meciul tur s-a terminat cu scorul de 0-0. 

Programul transmisiunilor Look Sport din Serie A, din etapa a 31-a

Sâmbătă

  • Sampdoria – Verona, de la 16:00, la looksport.ro/ppv2;
  • Sassuolo – Fiorentina, de la 19:00, la Look Sport 2;
  • Cagliari – Parma, de la 21:45, la Look Sport;

Duminică

  • AC Milan – Genoa, de la 13:30, la Look Sport+;
  • Lazio – Benevento, de la 16:00, la looksport.ro/ppv2;
  • Atalanta – Juventus, de la 16:00, la Look Sport+;
  • Torino – Roma, de la 19:00, la Look Sport;
  • Napoli – Inter, de la 21:45, la Look Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele