Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Cahill se simte excelent în România. "Îmi place să revin aici. Aveţi oameni minunaţi, locuri superbe" Halep s-a reacomodat cu zgura: "Nu mai am dureri"

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20114618/2/halep-cahill.jpg

Simona Halep (locul 3 WTA) a reînceput antrenamentele în Bucureşti, în vederea sezonului pe zgură, după o recuperare de 2 săptămâni, ca urmare a problemelor la umăr. Constănţeanca beneficiază de sprijinul antrenorului australian Darren Cahill. Cahill a precizat că îi era dor să viziteze România.

Luna trecută, Simona Halep s-a retras din turneul de la Miami, din cauza unor probleme la umăr. A renunţat şi la participarea în Billie Jean King Cup (fostă FedCup), România urmând să întâlnească Italia în barajul pentru rămânerea în Grupa Mondială, la Cluj-Napoca, între 16 şi 17 aprilie.

Simona Halep are în plan să participe la patru competiţii importante pe zgură: Stuttgart (19-25 aprilie, WTA 500), Madrid (29 aprilie-8 mai, WTA 1000), Roma (10 mai-16 mai, WTA 1000) şi Roland Garros (30 mai-13 iunie).

"Nu am dureri, dar tot timpul după 3-4 zile se vede mai bine dacă a trecut sau nu. M-am bucurat că Darren a venit din nou aici la noi. Sunt zile bune de antrenament, în care cu siguranţă o să progresez pe zgură. Sunt câteva luni de când n-am mai jucat şi mi-a fost dor să joc pe zgură", a spus Simona Halep, la Arenele BNR.

"Tatăl Simonei mi-a oferit ieri această băutură (n.a. - coniac), o reţetă pentru depăşirea problemelor cu schimbarea fusului orar. M-a ajutat să trec cu bine de acea zi. Nu a fost uşor să jucăm tenis după masă, dar ne-am descurcat şi am dormit bine.

Îmi este întotdeauna dor de România. Este un loc extraordinar. Am petrecut mult timp aici, cu Simona, la antrenamente, în ultimii ani şi îmi place să revin aici. Aveţi oameni minunaţi, locuri superbe în provincie. Dracula este de aici, aşa că este minunat să vizitezi Transilvania, am fost de câteva ori şi este cu adevărat remarcabil", a spus Darren Cahill.

Cahill este gata să facă un schimb de ţară pentru un an cu Simona Halep, dar nu crede că aceasta ar rezista. "Ea ar ceda prima. Îşi iubeşte ţara mai mult decât oricine altcineva pe care am cunoscut în viaţa mea, aşa că ar rezista câteva săptămâni în Australia şi apoi ar fi într-un avion, direct înapoi în România", a spus antrenorul cu zâmbetul pe buze.

Simona Halep (29 de ani) va începe sezonul de zgură din postura de ''regină a acestei suprafeţe'', după cum arată site-ul WTA, care a întocmit o ierarhie pe ultimii cinci ani care cuprinde cele mai importante rezultate înregistrate pe zgură.

În 2020, Halep a câştigat două titluri pe zgură, la Praga şi la Roma, iar în ultimii cinci ani şi-a mai trecut în palmares titlul la Roland Garros (2018), două trofee la Madrid (2016, 2017), dar a jucat şi o finală la Roland Garros (2017), două la Roma (2017, 2018), una la Madrid (2019), având şi un sfert de finală la Madrid (2018) şi altul la Roland Garros (2019).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele