Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

VIDEO | Câini în genunchi. Dinamo - FC Voluntari 0-1 şi situaţia devine critică în Ştefan cel Mare!

Superliga Publicat pe 28 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19404817/2/dinamo.jpg



Dinamo a pierdut al treilea meci consecutiv după reluarea fotbalului, 0-1 cu FC Voluntari în Ştefan cel Mare, şi rămâne ultima în Casa Liga 1. Ion Gheorghe, fostul jucător al câinilor, a marcat singurul gol al meciului, în minutul 75, în timp ce Ioan Filip a fost eliminat la startul reprizei a doua pentru două cartonaşe galbene.

Dinamo - FC Voluntari 0-1 (I. Gheorghe 75)

  • Dinamo: Piscitelli - Sorescu, Puljic, M. Popescu, Skovajsa - V. Lazăr (Răuţă 52), Mrzljak (Fabbrini 79), I. Filip, A. Bani (Sin 46) - Montini (D. Popa 60), R. Moldoveanu (Mihaiu 79)
  • Rezerve: Straton - I. Şerban, Kylien, R. Grigore
  • FC Voluntari: Cojocaru - Belu-Iordache, Paşcanu, Achim, Kocic - Căpăţînă, Laidouni (Sanoh 46), Pablo de Lucas - I. Gheorghe (Ţîră 86), Simonovski, Măţan (D. Benzar 34, Al. Vlad 89)
  • Rezerve: Rîmniceanu -  Armaş,  Sanoh, Gorobsov, Balaur

Dinamo, periculoasă doar la fazele fixe

Ameninţată de o retrogradare ruşinoasă, Dinamo ar fi trebuit, pe hârtie, să fie echipa care dictează ritmul şi pune în pericol poarta adversă. Nici gând de un asemenea scenariu, pentru că elevii lui Adrian Mihalcea au arătat slab din punct de vedere fizic şi nici măcar nu au putut alerga cât au făcut-o rivalii. Posesia a fost a celor de la FC Voluntari, care nu au avut emoţii în defensivă decât pe final. O echipă letargică, fără ritm şi creativitate, Dinamo a arătat, în primele 45 de minute, că poziţia din clasament, ultima înaintea etapei, nu e o întâmplare şi singurele şanse au venit în prelungiri, când Filip nu a nimerit mingea, cu capul, din poziţie bună, iar Cojocaru a scos reluarea lui Puljic, tot cu capul. În schimb, Teja a părut sigur pe joc, iar linia sa de mijloc a dominat copios lupta pentru posesie, iar ritmul nu i-a fost alterat de accidentarea lui Măţan, înlocuit de Daniel Benzar în minutul 34 după o intrare dură a lui Ioan Filip.

Când cel mai experimentat te compromite

Ajutată din punct de vedere moral de cele două ocazii din finalul primei reprize, Dinamo a avut un start bun de parte a doua, dar acesta a durat doar patru minute. Asta pentru că, în minutul 49, Ioan Filip - campion cu Oţelul şi cel mai experimentat jucător de pe teren, a făcut un henţ stupid la mijlocul terenului, a primit al doilea galben (după cel încasat ca urmare a faultului dur la Măţan) şi a luat, nervos, drumul vestiarelor. Mihalcea a mutat imediat, cu închizătorul Răuţă pentru ofensivul Lazăr, dar cărţile păreau făcute. Imediat, Belu-Iordache (54) a reuşit pefroamnţa rară de a trage în Piscitelli din doar trei metri şi speranţele dinamoviştilor au rămas, astfel, în picioare. În minutul 76, pe fondul unui slab, golul ilfovenilor a venit: şut Ion Gheorghe, fotbalist cedat de Dinamo la Voluntari, Piscitelli rămâne spectator şi problemele ajung critice!

 
Degeaba a forţat Mihalcea, cu Fabbrini şi Mihaiu pentru Mrzljak şi Moldoveanu, pentru că inferioritatea numerică nu i-a permis să creeze pericol în jurul porţii lui Cojocaru. După 0-1 în Ştefan cel Mare cu FC Voluntari, Dinamo rămâne ultima, cu 17 puncte, la egalitate cu Chindia Târgovişte şi are un meci mai puţin decât echipele de deasupra sa. Cu a patra victorie consecutivă, Teja şi Voluntari sunt liniştiţi: au 24 de puncte, şase peste locul de baraj, ocupat de Hermannstadt.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele