Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | ‘Câinii roşii’ răsuflă uşuraţi, după victoria de la Iaşi. Eşanu: "A venit declicul. Poate că Uhrin a schimbat atitudinea"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20161656/2/dpt-6554.jpg

Dinamo a câştigat meciul din deplasare cu Poli Iaşi, scor 2-1, în etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. ‘Roş-albii’ au trei victorii la rând şi au ieşit din zona retrogradării. Portarul Mihai Eşanu a declarat că venirea antrenorului Dusan Uhrin a generat schimbarea atitudinii jucătorilor.

Dinamo a deschis scorul în minutul 21, după acţiunea superbă a lui Deian Sorescu. Scorul la pauză a fost egal, după reuşita lui Dzenan Zajmovic din minutul 42, în urma unui corner.

Jonathan Morsay, introdus pe teren în debutul reprizei secunde, a înscris în minutul 54, după ce a scăpat singur cu portarul Brânză.

Dinamo are trei victorii la rând în play-out şi a urcat pe locul 11 în clasament.

"Un succes foarte important! Ne bucurăm că a venit declicul, aveam nevoie, pentru că în meciurile în care n-am reuşit să câştigăm nu am jucat aşa rău. Era nevoie de un declic, să legăm victorii ca să ieşim din zona retrogradării. Am avut câteva parade, nu mi-am salvat echipa, doar mi-am făcut treaba.

Ştiam că sunt foarte periculoşi la faze fixe, am reuşit să ne apărăm destul de bine, dar am luat un gol din fază fixă.

Dusan Uhrin poate că a schimbat atitudinea, dar nu cred că era nevoie de schimbarea antrenorului ca să se schimbe atitudinea. Noi trebuia să strângem rândurile şi să legăm câteva victorii. Sperăm să continuăm această serie. Cu Hermannstadt e încă o finală pentru noi, aşa cum va fi fiecare meci până la sfârşit. Sperăm să ne concentrăm, să ne recuperăm bine şi să câştigăm", a spus Mihai Eşanu.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20161656/1/clasament-dinamo.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele