Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

VIDEO | 'Câinilor' le-a ajuns cuţitul la os! Steliano Filip: "Nu ne iese nimic. Nici la juniori nu luăm aşa goluri"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 23 apr 2021
mail-share icon Email

Dinamo a pierdut ruşinos meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-4, în direct pe Look Sport+, în etapa a treia din play-out-ul Ligii 1. ‘Roş-albii rămân fără victorie în campionat din 31 ianuarie, fiind 13 meciuri la rând cu egal sau eşec. Steliano Filip, care a comis un penalty, a declarat că acum este momentul în care jucătorii trebuie să se mobilizeze pentru a salva situaţia.

La Mediaş, au înscris Morar (14'), Valente (30'), Deaconu (39'), Chamed (88'), respectiv Sorescu (36').

Blejdea a primit cartonaşul roşu în minutul 65, deşi a fost introdus pe teren pentru Dinamo în startul reprizei secunde.

Dinamo, penultima în clasament, riscă să retrogradeze pentru prima dată în istoria clubului. Este cel mai slab sezon din istorie pentru Dinamo, care a ajuns la 19 înfrângeri în campionat, o situaţie fără precedent.

"Multe nu sunt de spus! Din păcate, nu ne iese nimic. Vorbim ceva, pregătim ceva la antrenament, dar când intrăm pe teren parcă uităm. Luăm nişte goluri ca la... să mă ierte Dumnezeu, nici la juniori nu luăm aşa goluri. Merge înainte, mai sunt şase finale şi sper să ne trezim, pentru că nu mai este timp de pierdut. Suntem pe loc retrogradabil şi... nu am cuvinte.

Eu cred că ne putem salva, dar, dacă vom continua ca în această seară, cu siguranţă n-avem nicio şansă. Sper să ne revenim, nu mai putem face niciun pas greşit. Sunt convins, ştiu ce colegi am, ştiu că sunt băieţi de caracter şi caracterele adevărate se văd în momentele dificile. Ne punem speranţa în noi, trebuie să ne adunăm, mai mult ca niciodată. Doar împreună putem să o scoatem la capăt. Va fi un meci greu cu Voluntari, dar avem jucători de valoare şi ne dorim cele trei puncte", a spus Steliano Filip.

Clasament Liga 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20136098/3/clasament-dinamo.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele