Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

VIDEO | „CĂLĂII” LUI ŞUMUDICĂ, ÎN FAŢA UNEI NOI PROVOCĂRI. FENER JOACĂ DISEARĂ CU ISTANBUL BB

Video Publicat pe 24 aug 2019
mail-share icon Email

Fenerbahce Istanbul evoluează diseară, de la ora 21.45, la Istanbul, în compania lui Istanbul BB, pe stadionul care poartă numele celui mai titrat antrenor din istoria fotbalului turc, Fatih Terim. În ciuda startului lansat avut de Fenerbahce, 5-0 cu echipa lui Marius Şumudică, în etapa inaugurală, meciul de azi se anunţă dificil. De altfel, Fener a a avut mereu probleme cu Basaksehir, iar ultimul meci dintre cele două echipe a însemnat un 2-1 în favoarea lui Istanbul BB, sezonul trecut.

Istanbul BB - Fener se vede diseară pe LOOK SPORT 2.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele