VIDEO | CALIFICARE DRAMATICĂ PENTRU TOTTENHAM. MOMENTELE ÎN CARE VAR A DECIS RETURUL CU CITY - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți Video

VIDEO | CALIFICARE DRAMATICĂ PENTRU TOTTENHAM. MOMENTELE ÎN CARE VAR A DECIS RETURUL CU CITY

Tottenham a ajuns în careul de ași ai Ligii Campionilor, după cel mai spectaculos joc din sferturi. Învinsă cu 1-0 în tur, Manchester City a început perfect. Raheem Sterling a primit o pasă de la De Bruyne și l-a învins pe Lloris. Heung-Min Son a egalat pentru londonezi. Același jucător a adus-o pe Tottenham la conducere, după o execuție fabuloasă.

Cetățenii nu s-au lăsat, iar Bernardo Silva a făcut 2-2. Recitalul de pe teren a continuat în minutul 20, când Sterling a readus-o pe City în avantaj. În partea a doua, echipa lui Guardiola a făcut 4-2, prin Sergio Aguero. La acest scor, Manchester City era calificată în semifinalele Champions League.

Tottenham și-a revenit, însă, din nou. Fernando Llorente a marcat pentru 3-4 cu o lovitură de cap. La această fază, gazdele au reclamat un henț. Cu toate acestea, centralul a validat golul după consultarea probei video. Prelungirile au adus și cel mai tensionat moment al jocului. Sterling a înscris pentru 5-3, iar City se vedea deja în semifinale. Situația s-a răsturnat, însă, după doar un minut. Golul a fost anulat pe motiv de offside. Tottenham se pregătește acum de duelul cu Ajax, pentru un loc în finala Ligii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine