Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

VIDEO | CALIFICARE MIRACULOASĂ! ROMÂNIA A ÎNVINS UNGARIA LA ULTIMA FAZĂ PRIN GOLUL LUI NEAGU

Video Publicat pe 6 dec 2019
mail-share icon Email

România a reuşit miracolul în Japonia. Conduse cu 6 goluri la pauză de Ungaria, tricolorele au revenit fantastic în repriza secundă şi rămân în cursa pentru semifinalele Campionatului Mondial. Selecţionata lui Tomas Ryde nu a început bine deloc duelul decisiv cu maghiarele.

Gabi Perianu a marcat primul gol pentru tricolore abia în minutul 8, când adversarele aveau pe tabelă un neverosimil 5-0. Maghiarele s-au adus apoi la 7-1 şi au controlat, autoritar, întreaga repriză. Cu 16-10 a condus Ungaria la pauză, iar România avea nevoie de un miracol pentru calificarea în grupele princupale.

Cu Neagu perfectă de la 7 metri, dar şi cu Denisa Dedu imperială între buturi, tricolorele s-au apropiat la 3 goluri, cu 20 de minute rămase de jucat. Egalitatea a venit abia în ultimul minut, după reuşita lui Iuganu de pe extremă. Ungaria a cerut timp de odihnă, iar la reluare a pierdut mingea în atac.

Victoria istorică a României a venit de la 7 metri după un fault primit la pătrunderea lui Pristăviţa. La un an de la accidentarea teribilă suferită chiar împotriva Ungariei, Cristina Neagu şi-a luat revanşa şi a adus calificarea în grupele principale de la Campionatul Mondial. Cea mai bună jucătoare din lume a încheiat meciul cu 10 goluri, dintre care 9 de la aruncări de la 7 metri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele