Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | CALIFICARE MIRACULOASĂ! ROMÂNIA A ÎNVINS UNGARIA LA ULTIMA FAZĂ PRIN GOLUL LUI NEAGU

Video Publicat pe 6 dec 2019
mail-share icon Email

România a reuşit miracolul în Japonia. Conduse cu 6 goluri la pauză de Ungaria, tricolorele au revenit fantastic în repriza secundă şi rămân în cursa pentru semifinalele Campionatului Mondial. Selecţionata lui Tomas Ryde nu a început bine deloc duelul decisiv cu maghiarele.

Gabi Perianu a marcat primul gol pentru tricolore abia în minutul 8, când adversarele aveau pe tabelă un neverosimil 5-0. Maghiarele s-au adus apoi la 7-1 şi au controlat, autoritar, întreaga repriză. Cu 16-10 a condus Ungaria la pauză, iar România avea nevoie de un miracol pentru calificarea în grupele princupale.

Cu Neagu perfectă de la 7 metri, dar şi cu Denisa Dedu imperială între buturi, tricolorele s-au apropiat la 3 goluri, cu 20 de minute rămase de jucat. Egalitatea a venit abia în ultimul minut, după reuşita lui Iuganu de pe extremă. Ungaria a cerut timp de odihnă, iar la reluare a pierdut mingea în atac.

Victoria istorică a României a venit de la 7 metri după un fault primit la pătrunderea lui Pristăviţa. La un an de la accidentarea teribilă suferită chiar împotriva Ungariei, Cristina Neagu şi-a luat revanşa şi a adus calificarea în grupele principale de la Campionatul Mondial. Cea mai bună jucătoare din lume a încheiat meciul cu 10 goluri, dintre care 9 de la aruncări de la 7 metri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele