VIDEO | CAMORA NU ABANDONEAZĂ SPERANȚA. „DACĂ VOM AVEA ACELAȘI SPIRIT ȘI PUȚIN NOROC NE PUTEM CALIFICA DIN GRUPELE EUROPA LEAGUE” - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți Video

VIDEO | CAMORA NU ABANDONEAZĂ SPERANȚA. „DACĂ VOM AVEA ACELAȘI SPIRIT ȘI PUȚIN NOROC NE PUTEM CALIFICA DIN GRUPELE EUROPA LEAGUE”

CFR a fost învinsă la Praga, cu 1-0, după ce pierduse cu același scor și în tur, la Cluj, în play-off-ul UEFA Champions League. Chiar și așa, campionii României vor evolua în grupele Europa League.

Deși dezamăgit, Mario Camora nu abandonează. Fundașul portughez are așteptări de acum în Europa League și în campionat. „Asta este, capul sus, nu ne-am făcut de râs. E o tristețe pentru fotbalul românesc, dar pentru ce a demonstrat această echipă cred că trebuie să fie mândră toată țara peste noi. Capul sus, avem de acum grupele Europa League, ne așteaptă meciuri și în campionat”, a spus portughezul, la LOOK PLUS.

Totuși, acesta îndeamnă la optimism și spune că CFR poate trece de grupe în Europa League. „Dacă vom avea același spirit și cu puțin mai mult noroc putem să ne calificăm în primăvara Europa League”, a punctat lusitanul..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine