VIDEO | CAPĂT DE LINIE. CFR PIERDE ȘI RETURUL DE LA PRAGA ȘI E NEVOITĂ SĂ SE MULȚUMEASCĂ DOAR CU GRUPELE EUROPA LEAGUE - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Liga I Video

VIDEO | CAPĂT DE LINIE. CFR PIERDE ȘI RETURUL DE LA PRAGA ȘI E NEVOITĂ SĂ SE MULȚUMEASCĂ DOAR CU GRUPELE EUROPA LEAGUE

În direct pe LOOK PLUS, CFR a fost învinsă de Slavia, 1-0, în returul UEFA Champions League și ratează calificarea în grupele competiției. Cehii câștigaseră și în tur, la Cluj, cu același scor. Chiar dacă ratează prezența în grupele UEFA Champions League, campioana României va evolua în grupele Europa League.

Cu Stanciu titular, dar cu Băluță rămas în afara lotului, campioana Cehiei a ratat o ocazie în debut. Stanciu a pătruns pe contraatac și a trimis pe poartă, însă Arlauskis a prins în doi timpi, în minutul 4. În replică, CFR a avut prima mare ocazie a meciului, în minutul 11, când Bordeianu a trimis din lovitură liberă, de la circa 20 de metri, dar Kolar și-a salvat echipa dintr-o situație delicată.

Campionii României au reușit în continuare să împingă jocul în jumătatea cehilor, iar Rondon a ratat o nouă ocazie imensă, nereușind să ajungă la minge, după o centrare perfectă de la Omrani (minutul 17). Nici cehii nu au stat însă degeaba, iar autorul unicului gol din tur, Masopust, și-a bătut joc de o oportunitate imensă, singur cu Aurlauskis, în minutul 28. Două ocazii semnate de Skoda, în minutele 33 și 37 au fost ultimele notabile din prima parte a jocului.

După reluarea jocului, cehii au pus stăpânore pe joc, iar Stanciu a tras un semnal de alarmă, anunțând parcă golul care avea să vină. După ce fostul jucător al FCSB-ului l-a remarcat pe Arlauskis, în minutul 61, cu un șut de circa 25 de metri, cehii au deschis scorul, doar cinci minute mai târziu. Atunci, Boril a pătruns pe un contraatac exploziv și a trimis în plasă, cu toată opoziția lui Mureșan care a încercat în zadar să respingă.

CFR a încercat să răspundă, dar a avut prima ocazie a reprizei secunde abia în minutul 77, când Păun, intrat în locul lui Aurelio, nu l-a putut învinge pe portarul Kolar. A fost și ultima ocazie importantă a meciului, astfel că, la final, Slavia s-a impus la limită, cu 1-0, și s-a calificat meritat în grupele celei mai importante competiții europene.

Un comentariu pentru “VIDEO | CAPĂT DE LINIE. CFR PIERDE ȘI RETURUL DE LA PRAGA ȘI E NEVOITĂ SĂ SE MULȚUMEASCĂ DOAR CU GRUPELE EUROPA LEAGUE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine