Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

VIDEO | Care Liverpool? Campionii Europei au pierdut la Madrid un meci în care n-au tras niciun şut pe poartă

Champions League Publicat pe 19 feb 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19271078/1/saul-atletico.jpg

Deţinătoarea UEFA Champions League, Liverpool, pornea cu prima şansă în „dubla” cu Atletico Madrid. Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea din târg, cel puţin în ce priveşte meciul tur, disputat în această seară pe „Wanda Metropolitano” şi transmis în direct pe Look Sport.

Echipa lui Jurgen Klopp a avut o evoluţie palidă şi chiar dacă a irosit câteva situaţii, a reuşit contraperformanţa de a nu trimite nici măcar un şut pe spaţiul porţii lui Oblak. În schimb, Atletico a marcat la prima oportunitate şi a reuşit să se apere aproape perfect. Unicul gol al partidei a fost semnat de Saul, după un corner, în minutul 4, şi le dă dreptul spaniolilor să viseze la o nouă seară magică la Liverpool şi la calificarea în sferturile UEFA Champions League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri