Ultima oră
S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo! S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo!
Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...” Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...”
Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine” Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine”
Reacţiile echipelor FCSB şi Steaua după decesul lui Martin Tudor Reacţiile echipelor FCSB şi Steaua după decesul lui Martin Tudor
NEWS ALERT | Şirul evenimentelor: unde s-a produs moartea lui Martin Tudor şi ce a păţit în 2019 NEWS ALERT | Şirul evenimentelor: unde s-a produs moartea lui Martin Tudor şi ce a păţit în 2019
Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO

VIDEO | Care Liverpool? Campionii Europei au pierdut la Madrid un meci în care n-au tras niciun şut pe poartă

Champions League Publicat pe 19 feb 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19271078/1/saul-atletico.jpg

Deţinătoarea UEFA Champions League, Liverpool, pornea cu prima şansă în „dubla” cu Atletico Madrid. Socoteala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea din târg, cel puţin în ce priveşte meciul tur, disputat în această seară pe „Wanda Metropolitano” şi transmis în direct pe Look Sport.

Echipa lui Jurgen Klopp a avut o evoluţie palidă şi chiar dacă a irosit câteva situaţii, a reuşit contraperformanţa de a nu trimite nici măcar un şut pe spaţiul porţii lui Oblak. În schimb, Atletico a marcat la prima oportunitate şi a reuşit să se apere aproape perfect. Unicul gol al partidei a fost semnat de Saul, după un corner, în minutul 4, şi le dă dreptul spaniolilor să viseze la o nouă seară magică la Liverpool şi la calificarea în sferturile UEFA Champions League.

mail-share icon Email
viewscnt