VIDEO | CASILLAS BATE ÎN RETRAGERE, DUPĂ INFARCTUL DE MIERCURI - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți Video

VIDEO | CASILLAS BATE ÎN RETRAGERE, DUPĂ INFARCTUL DE MIERCURI

Iker Casillas a speriat întreaga lume a fotbalului, după infarctul suferit miercuri, la un antrenament. Portarul lui FC Porto a ajuns, însă, la spital şi a fost operat.

”Totul e sub control. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele şi afecţiunea voastră”, a scris goalkeeperul spaniol pe Instagram. Casillas nu va mai juca în acest sezon. Ba mai mult, incidentul care i-a pus viaţa în pericol l-ar putea determina să se retragă. Pe 20 mai va împlini 38 de ani.

Clubul la care a înregistrat cele mai mari performanţe este Real Madrid. În 16 ani pe Bernabeu, a cucerit de trei ori Uefa Champions League. Cu naţionala Spaniei, Casilias a câştigat două europene şi un Campionat Mondial.

”Casillas ne-a arătat cum să depăşim provocări incredibile. A contribuit semnificativ la succesele clubului nostru. Îi trimitem toate încurajările din lume”, au transmis cei de la Real într-un comunicat oficial. “Sunt alături de el, nu pentru că e un jucător uriaş. Ci pentru că e un om corect. Are un caracter extraordinar. Luptă, Casillas! Tu reprezinţi FC Porto”, a fost mesajul lui Pinto da Costa, preşedintele formaţiei portugheze.

Problemele la inimă i-au dat bătăi de cap şi lui George Ţucudean, de la CFR Cluj. Golgheterul României s-a operat recent la Viena, lipsind mai multe săptămâni de pe teren. În ultimul meci al feroviarilor, atacantul nu a mai jucat, din cauza unor noi suspiciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine