Ultima oră
Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice

VIDEO ǀ Ce final de sezon avem în MotoGP! Jorge Martin, lider la general în detrimentul lui Francesco Bagnaia

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 14 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21347136/2/profimedia-0807869968.jpg

Pilotul spaniol Jorge Martin a câştigat sâmbătă al patrulea sprint consecutiv în Campionatul Mondial de MotoGP. Francesco Bagnaia se află acum la 7 puncte în spatele său înainte de Marele Premiu al Indoneziei.

Italianul Luca Marini (Ducati-VR46), care a plecat din pole position, a ocupat locul 2 în faţa colegului transalpin Marco Bezzechhi (Ducati-VR46), care a urcat pe podium la doar o săptămână după ce a suferit o intervenţie chirurgicală pentru o fractură de claviculă.

Cu 328 de puncte, Jorge Martin, care a câştigat al 4-lea sprint consecutiv, are un avans de 7 puncte în faţa lui Bagnaia, pilotul Ducati.

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele