Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

VIDEO ǀ CE handbal masculin ǀ Germania a învins Belarus cu greu. Debut excelent pentru Polonia şi Islanda

Handbal Publicat pe sâmbătă, 09:42
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20553461/2/handbal.png

Spectacolul Campionatului European la handbal masculin a continuat la Look Sport vineri.

În direct la Look Sport, Germania a tremurat serios în faţa Belarusului. La pauză nemţii s-au văzut conduşi cu 18-17, însă s-au impus pe final cu scorul de 33-29.

În celălalt meci al grupei, transmis de Look Sport 2, Polonia a învins Austria cu 36-31. Polonezii au fost mai buni în ambele reprize: 17-14, 19-17.

De asemenea, tot pe Look Sport, Islanda a învins Portugalia cu 28-24. Chiar dacă au terminat la egalitate a doua parte a jocului, 14-14, lusitanii nu au putut să întoarcă avantajul de patru goluri al insularilor.

În celălalt meci al grupei, joi, Olanda a învins Ungaria cu 31-28.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele