Ultima oră
S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo! S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo!
Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...” Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...”
Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine” Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine”
Reacţiile echipelor FCSB şi Steaua după decesul lui Martin Tudor Reacţiile echipelor FCSB şi Steaua după decesul lui Martin Tudor
NEWS ALERT | Şirul evenimentelor: unde s-a produs moartea lui Martin Tudor şi ce a păţit în 2019 NEWS ALERT | Şirul evenimentelor: unde s-a produs moartea lui Martin Tudor şi ce a păţit în 2019
Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO

VIDEO | CE N-A VĂZUT PARISUL! PSG ERA CONDUSĂ ÎN MINUTUL 40 DE PENULTIMA ECHIPĂ DIN LIGUE 1 CU 3-0. CÂT S-A TERMINAT MECIUL

Video Publicat pe 15 feb 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19271056/1/psg-1.jpg

PSG a terminat la egalitate cu Amiens, 4-4, într-un meci disputat în deplasare, în această seară, în campionatul Franţei. Partida a fost transmisă în direct de Look Sport şi a avut o desfăşurare halucinantă. Mai întâi, gazdele au condus în minutul 40 cu 3-0, goluri semnate de Guirassy (minutul 5), Kakuta (29) şi Diabate (40). Herrera a redus din diferenţă în ultimul minut al primei reprize, iar Amiens conducea la pauză cu 3-1.

După reluare, PSG a reuşit o răsturnare spectaculoasă pe tabelă. Kouassi a reuşit „dubla”, în decurs de 5 minute (60 şi 65), iar Icardi a adus echipa din capitala Franţei în avantaj, 4-3, din minutul 74. Doar că, în minutele suplimentare, Guirassy, omul care a dat startul nebuniei şi a deschis scorul, a şi închis tabela şi le-a adus celor de la Amiens o remiză nesperată.

După acest rezultat, PSG rămâne pe mai departe lider detaşat în Ligue 1, cu 62 de puncte, în timp ce Amiens e penultima şi are abia 21 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele