Ultima oră
VIDEO | Încă un obstacol în calea lui Dinamo. Mihalcea: "Sper să nu fie un alibi!" VIDEO | Încă un obstacol în calea lui Dinamo. Mihalcea: "Sper să nu fie un alibi!"
Arda Turan, de la vedetă la fotbalist neinteresant pentru echipele mari. Clubul care vrea să-i relanseze cariera, la 33 de ani Arda Turan, de la vedetă la fotbalist neinteresant pentru echipele mari. Clubul care vrea să-i relanseze cariera, la 33 de ani
Formula 1 | Sancţiuni înaintea MP al Stiriei Formula 1 | Sancţiuni înaintea MP al Stiriei
"Câinii" vs. omul pe care-l vor şef în haită. Dinamo - Poli Iaşi, live pe Look Sport de la ora 18:00. Echipele de start "Câinii" vs. omul pe care-l vor şef în haită. Dinamo - Poli Iaşi, live pe Look Sport de la ora 18:00. Echipele de start
Performanţa weekendului: Ana Maria Popescu a câştigat a patra Cupă Mondială din carieră şi a devenit cea mai titrată sportivă din istoria competiţiei! Performanţa weekendului: Ana Maria Popescu a câştigat a patra Cupă Mondială din carieră şi a devenit cea mai titrată sportivă din istoria competiţiei!
Ajax ştie "preţul corect" pentru Răzvan Marin. Suma pentru care pleacă de la Amsterdam Ajax ştie "preţul corect" pentru Răzvan Marin. Suma pentru care pleacă de la Amsterdam

VIDEO | CE N-A VĂZUT PARISUL! STARURILE LUI PSG AU FOST ŢINUTE ÎN ŞAH DE MONACO

Ligue 1 Publicat pe 13 ian 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19232229/1/neymar.jpg

PSG şi Monaco au terminat la egalitate, 3-3, într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon. În direct pe Look Sport, Neymar a deschis rapid scorul, încă din minutul 3, servit de Veratti. Monaco a trecut peste acest moment dificil şi a marcat de două ori consecutiv, prin Martins, în minutul 7, şi Ben Yedder (13). Spectacolul a continuat, iar PSG a lovit de două ori şi a preluat din nou conducerea.

Mai întâi Toure şi-a trimis mingea în propria poartă şi a restabilit egalitatea, după care, pe final de repriză, Neymar a reuşit „dubla” transformând un penalty obţinut de Mbappe.

Şi când se părea că nimic nu o poate opri pe PSG să ia toate punctele puse în joc, Monaco a găsit resursele să mai revină o dată. Algerianul Islam Slimani a fost deciziv şi a trimis mingea în poartă, cu 20 de minute înainte final. S-a terminat 3-3, rezultat care nu schimbă prea mult datele problemei în Ligue 1.

PSG rămâne lider şi face 46 de puncte, cu 5 mai multe decât echipa de pe locul secund, Marseille. De cealaltă parte, Monaco acumulează 29 de puncte şi e abia a opta, dar pare în revenire de formă. În acest moment, pe mongeasci îi despart doar 4 puncte de ocupanta locului 3, Rennes.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele