Ultima oră
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan

VIDEO | CE N-A VĂZUT PARISUL! STARURILE LUI PSG AU FOST ŢINUTE ÎN ŞAH DE MONACO

Ligue 1 Publicat pe 13 ian 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19232229/1/neymar.jpg

PSG şi Monaco au terminat la egalitate, 3-3, într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon. În direct pe Look Sport, Neymar a deschis rapid scorul, încă din minutul 3, servit de Veratti. Monaco a trecut peste acest moment dificil şi a marcat de două ori consecutiv, prin Martins, în minutul 7, şi Ben Yedder (13). Spectacolul a continuat, iar PSG a lovit de două ori şi a preluat din nou conducerea.

Mai întâi Toure şi-a trimis mingea în propria poartă şi a restabilit egalitatea, după care, pe final de repriză, Neymar a reuşit „dubla” transformând un penalty obţinut de Mbappe.

Şi când se părea că nimic nu o poate opri pe PSG să ia toate punctele puse în joc, Monaco a găsit resursele să mai revină o dată. Algerianul Islam Slimani a fost deciziv şi a trimis mingea în poartă, cu 20 de minute înainte final. S-a terminat 3-3, rezultat care nu schimbă prea mult datele problemei în Ligue 1.

PSG rămâne lider şi face 46 de puncte, cu 5 mai multe decât echipa de pe locul secund, Marseille. De cealaltă parte, Monaco acumulează 29 de puncte şi e abia a opta, dar pare în revenire de formă. În acest moment, pe mongeasci îi despart doar 4 puncte de ocupanta locului 3, Rennes.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele