VIDEO | CE N-A VĂZUT PARISUL! STARURILE LUI PSG AU FOST ȚINUTE ÎN ȘAH DE MONACO - LOOKSPORT
Skip to content
Ligue 1 Noutăți Video

VIDEO | CE N-A VĂZUT PARISUL! STARURILE LUI PSG AU FOST ȚINUTE ÎN ȘAH DE MONACO

PSG și Monaco au terminat la egalitate, 3-3, într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon. În direct pe Look Sport, Neymar a deschis rapid scorul, încă din minutul 3, servit de Veratti. Monaco a trecut peste acest moment dificil și a marcat de două ori consecutiv, prin Martins, în minutul 7, și Ben Yedder (13). Spectacolul a continuat, iar PSG a lovit de două ori și a preluat din nou conducerea.

Mai întâi Toure și-a trimis mingea în propria poartă și a restabilit egalitatea, după care, pe final de repriză, Neymar a reușit „dubla” transformând un penalty obținut de Mbappe.

Și când se părea că nimic nu o poate opri pe PSG să ia toate punctele puse în joc, Monaco a găsit resursele să mai revină o dată. Algerianul Islam Slimani a fost deciziv și a trimis mingea în poartă, cu 20 de minute înainte final. S-a terminat 3-3, rezultat care nu schimbă prea mult datele problemei în Ligue 1.

PSG rămâne lider și face 46 de puncte, cu 5 mai multe decât echipa de pe locul secund, Marseille. De cealaltă parte, Monaco acumulează 29 de puncte și e abia a opta, dar pare în revenire de formă. În acest moment, pe mongeasci îi despart doar 4 puncte de ocupanta locului 3, Rennes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine