Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

VIDEO | Ce notă le-a acordat Mutu 'tricolorilor' pentru prestaţia de la EURO. "Erau băieţi care plângeau în vestiar. Sunt mândru de ei"

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 30 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20087630/2/mutu.jpg

Echipa naţională de tineret a României a fost eliminată în faza grupelor la Campionatul European de tineret din Ungaria şi Slovenia, deşi nu a pierdut niciun meci. În ultima partidă, ‘tricolorii‘ au remizat cu Germania, scor 0-0, la Budapesta. Selecţionerul Adrian Mutu le-a acordat nota 9 jucătorilor săi pentru prestaţia de la acest turneu.

Germania şi Ţările de Jos s-au calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de tineret, graţie golaverajului. Au fost trei echipe cu câte 5 puncte, inclusiv România.

Germania a dominat jocul cu România, raportul ocaziilor de gol fiind 15-6 (3-2 şuturi pe poartă), iar cel al posesiei mingii 61-39%.

În minutul 72, Nmecha a ratat un penalty pentru echipa germană. În minutul 90, Pieper a nimerit bara transversală cu o lovitură de cap.

 

"La cald, concluziile nu-mi vin aşa de repede. Dar schimbarea de mentalitate şi atitudine pe care au avut-o jucătorii pe toată durata turneului a fost extraordinară, asta trebuie să rămână înăuntrul lor. Faptul că încep să se înveţe cu un alt ritm, că dau totul. Le-am spus că nu există echipă mare în faţa lor, pentru că meciurile nu se joacă pe hârtie.

Băieţilor le-aş da nota 9, nota mea vă las pe voi să mi-o acordaţi. Dacă credeţi că puteam să fac mai mult, accept. Am încercat să scot maximum la acest turneu. Da, erau băieţi care plângeau în vestiar. Le-am transmis <Capul sus!>. Sunt mândru de ei, le-am mulţumit pentru comportamentul şi jocurile pe care le-au făcut. Nu ne-a bătut nimeni, dar aşa este cu golaverajul. Ei trebuie să continue acest drum, echipa naţională are nevoie de ei", a spus Adrian Mutu, la conferinţa de presă.

Clasamentul final al Grupei A la EURO U21:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20087630/1/clasament-tineret-2.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele