Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

VIDEO | ”Ce să se întâmple?”. Cum a explicat Ionuţ Stoica faza care a decis, în mare măsură, Dinamo - Hermannstadt

Dinamo Publicat pe 8 mai 2021
mail-share icon Email

Partida dintre Dinamo şi FC Hermannstadt s-a decis, în mare măsură, în urma fazei din minutul 32, când fundaşul sibienilor, Ionuţ Stoica, l-a faultat pe Mihaiu în careu şi s-a dat lovitură de la 11 metri şi cartonaş roşu. Stoica a încercat să explice, la finalul confruntării, ce s-a întâmplat la faza respectivă.

El a declarat că nu a fost nici măcar fault, dar vorbele lui sunt anulate de reluări, în care se vede clar că îl incomodează în mod evident pe jucătorul lui Dinamo. Însă, cartonaşul roşu pare o măsură exagerată a arbitrului.

Ce să se întâmple? A fost un duel, eu consider că a fost umăr la umăr, nu l-am atins. Ok, să zicem că dă 11 metri, dar nu dai roşu. Eu aşa zic, nu vreau să îl critic pe domnul arbitru. Nu mi-a zis nimic, decât că nu am atins mingea, că l-am lovit. Ok, dar nu îmi dai roşu. Să primeşti roşu şi penalty, e greu.

Suntem şi cu moralul căzut, e greu. Speranţe avem în salavare, dar trebuie să stăm la mâna rezultatelor. Putem să scoatem şase puncte din meciurile următoare, dar depindem şi de alte partide. Noi suntem o familie”, a declarat jucătorul oaspeţilor, la finalul confuntării, la interviuri.

Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a 7-a a play-out-ului din Casa Liga 1. Pentru dinamovişti este a patra victorie consecutivă. Golurile au fost marcate de Paul Anton, în minutele 34 şi 90+3, ambele reuşite fiind din penalti.

Primul penalti a fost acordat pentru un fault al lui Stoica la Mihaiu, fază în urma căreia Stoica a fost eliminat. Al doilea penalti a fost acordat pentru un fault al lui Belu la Fabbrini.

Înainte de startul jocului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Patrick Ekeng.

Echipele utilizate:

  • Dinamo: Eşanu - Bejan, Pulic, Albentosa - Sorescu, Gol, Achim, Anton, Filip – Mihaiu (Fabbrini ’58), Nemec (Blejdea ’68, Morsay ‘90+1).
  • Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache (Alhassan ’84), Viera, Stoica, Opruţ – Vodă (Belu ’28), Addae (Mayoral ’64), Pires, Petrescu – Aosman (Măţel ’46) – Aralica (Yazalde ’46).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele