Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

VIDEO | Ce surpriză! Clubul reprezentat de Helmut Duckadam, la trei zile după ce a demisionat de la FCSB

Liga II Publicat pe 17 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19393841/1/duckadam.jpg
 
La trei zile de la momentul în care şi-a anunţat plecarea de la FCSB, Helmut Duckadam (61 de ani) a reprezentat-o pe UTA Arad la tragerea la sorţi a ţintarului play-off-ului de promovare în Liga 1. Nu în calitate de oficial, ci pentru a-şi ajuta echipa la care ţine foarte mult.
 
Miercuri dimineaţă, cele şase cluburi aflate în cursa pentru promovarea în Liga 1 şi-au trimis reprezentanţi la sediul FRF pentru a efectua tragerea la sorţi. Fiecare a fost nevoit să tragă o bilă aferentă numărului de pe ţintar, iar surpriza a venit în momentul în care reprezentantul celor de la UTA Arad, liderul Ligii 2, s-a dovedit a fi Helmut Duckadam.
 
Iar Eroul de la Sevilla, proaspăt plecat de la FCSB, a avut mână bună. A tras numărul 1, care le-a adus arădenilor două meciuri acasă în primele două etape ale play-off-ului, cu Petrolul şi Turris: "Eu zic că am reprezentat cu succes clubul UTA, pentru că cei de la Arad şi-au dorit ca bila pe care o extrag să fie numărul 1, am reuşit acest lucru, pentru că ei sunt pe primul loc şi vor avea prima etapă cu Petrolul acasă", a declarat Duckadam, la finalul tragerii la sorţi, pentru ca mai apoi să dezvăluie că prezenţa sa în sală a fost o formă prin care a ajutat clubul să economisească nişte bani: "Am venit eu la tragere, deoarece avioanele nu prea circulă la ora actuală şi atunci m-au rugat să vin eu, că le era mult mai greu lor să se deplaseze până la Bucureşti. Am făcut-o cu plăcere mai ales că UTA reprezintă foarte mult pentru mine. Pot spune că este o tragere bună, cele două jocuri le vor disputa acasă, primul cu Petrolul, va fi un derby. UTA are un lot bun şi cred că va promova în acest an".
 
UTA Arad este echipa la care Helmuth Duckadam a jucat până în 1982, an în care a fost transferat de Steaua, clubul la care a scris istorie în 1986.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele