Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

VIDEO ǀ Ce va face Anett Kontaveit, după ce a câştigat Transylvania Open. ”Nu voi avea timp să vizitez Clujul”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20449831/1/kontaveit-trofeu.jpg

Jucătoarea estonă Anett Kontaveit a declarat, după ce a câştigat turneul Transylvania Open învingând-o în finală pe Simona Halep, că a încercat la această confruntare să nu se gândească la precedentele partide cu românca, pe care le-a pierdut.

Eston a mai punctat faptul că se va duce acasă şi nu va mai rămâne să viziteze Cluj-Napoca, oraşul care i-a asigurat succesul ce o califică la Turneul Campioanelor de la Guadalajara.

“Sunt incredibil de fericită că am reuşit să joc foatre bine astăzi şi să câştig finala. Sunt mândră de mine. Voi pleca direct acasă, nu voi avea timp să vizitez Clujul, dar poate voi reveni anul viitor şi atunci sper să am mai mult timp.

Voi avea câteva zile de odihnă acasă. Am jucat mult tenis în ultimele două săptămâni. Cred în mine mai mult decât în urmă cu doi ani, am încercat să rămân agresivă, dar şi să fiu constantă, să mă concentrez pe jocul meu şi să nu mă gândesc la cele trei meciuri pierdute în faţa ei. Am abordat meciul ca pe o nouă provocare. La acest turneu pe teren au fost momente dificile, dar şi momente frumoase. Cred că turneul a fost organizat foarte bine, oamenii au fost primitori, m-am simţit extraordinar încă din prima zi. Din nefericire nu am văzut prea mult din oraş, pentru că atunci când nu am jucat m-am odihnit”
, a spus Kontaveit la conferinţa de presă de după finală.

Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1, a fost învinsă, duminică, în finala Transylvania Open, cu scorul de 6-2, 6-3, de Anett Kontaveit din Estonia, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 2. Aceasta a fost prima înfrângere pentru Halep în patru meciuri jucate împotriva sportivei estone. Anterior, românca s-a impus în faţa lui Kontaveit la Miami şi la Roma în 2017 (6-3, 6-0 şi 6-2, 6-4) şi la Australian Open în 2020 (6-1, 6-1).



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele