Ultima oră
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO | Cea mai mare umilinţă din istoria Barcelonei a fost în ”era” Messi. 2-8 cu Bayern Munchen

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 14 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19449986/13/messi-suparat.jpg

Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, vineri seară, la Lisabona, cu scorul de 8-2 (4-1), echipa FC Barcelona, în sferturile competiţiei.

Pentru Bayern Munchen au marcat Muller '4, '31, Perisic '22, Gnabry '28, Kimmich '63, Lewandowski '82 şi Coutinho '85, '89, în timp ce pentru FC Barcelona au punctat Alaba '7 (autogol) şi Suarez '57.

FC Barcelona: Ter Stegen - Nelson Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - De Jong, Busquets (Fati '70), Sergi Roberto (Griezmann '46), Vidal - Messi, Luis Suarez. Antrenor: Quique Setien

Bayern Munchen: Neuer - Kimmich, J. Boateng (Sule '76), Alaba, A. Davies (Hernandez '84) - T. Alcantara, Goretzka (Tolisso '84)- Gnabry (Coutinho '75), T. Müller, Perisic (Coman '67) - Lewandowski. Antrenor: Hans Flick

În semifinale, Bayern Munchen va evolua cu învingătoarea meciului dintre Manchester City (Anglia) - Olympique Lyon (Franţa).

Rezumat live text + VIDEO: 

Barcelona - Bayern 2-8

Min. 90: Final de meci! Bayern merge la pas în semifinale. Câştigă cu 8-2 cu Barcelona!


Min. 89. GOOOOL BAYERN! Coutinho face dubla în patru minute şi marchează golul cu numărul opt pentru echipa sa.


Min. 85. GOOOL BAYERN! Coutinho face 7-2.


Min. 82: GOOOOL BAYERN! Coutinho îl găseşte ideal pe Lewandowski cu o centrare în careu, iar polonezul îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor. 


Min. 77: Barcelona are posesia, Bayern a cedat iniţiativa. Dacă în urmă cu câţiva ani Messi & Co. ştiau să fructifice astfel de momente, acum posesia e sterilă şi abia se apropie de poarta lui Neuer. 


Min. 63: GOOOOL BAYERN! Alphonso Davies îl umileşte pe Semedo, intră în careul mare şi pasează pe jos în faţa porţii. Kimmich pune latul şi face 5-2. Calificata în semifinale pare decisă.  


Min. 57: GOOOOL BARCELONA! Suarez primeşte un balon la 20 m de la Alba, driblează un adversar şi marchează din careu, dintr-o poziţie centrală. 4-2


Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la Barcelona, Griezmann e introdus în locul lui Roberto. 


Min. 45: Pauză în Barcelona - Bayern! Băieţii lui Flick fac meciul perfect, spaniolii par o echipă banală cu un joc extrem de slab. Începutul a fost echilibrat, dar Bayern s-a detaşat uşor-uşor şi a încheiat primele 45 de minute în avantaj, 4-1.


Min. 31: GOOOOL BAYERN! Maşinăria nemţească macină apărarea Barcelonei. Se face 4-1 după golul lui Muller. 


Min. 27: GOOOOL BAYERN! E 3-1! Mijlocul Barcelonei e ”rupt”. Gnabry îi lobează pe jucătorii adverşi cu o pasă din prima pentru Gnabry, care nu iartă dintr-o poziţie ideală. 


Min. 21: GOOOOL BAYERN! Perisic marchează pentru 2-1! Gnabry îi pasează mijlocaşului care, aflat într-o poziţie nu foarte simplă, lateral stânga în careu, şutează la nivelul gazonului şi îl învinge pe Stegen. 


Min. 20: Meci deschis la Lisabona. Se joacă pe contre, ambele echipe trec de mai multe ori pe lângă gol. 


Min. 7: GOOOOL BARCELONA! Catalanii restabilesc egalitatea după un autogol spectaculos al lui Alaba. Austriacul a încercat să respingă un balon, dar a lovit greşit şi l-a învins pe Neuer. Ceea ce n-au reuşit până acum Suarez şi Messi, a reuşit apărătorul lateral.


Min. 4: GOOOOL BAYERN! Campioana Germaniei deschide repede scorul! Un contraatac şcoală a făcut diferenţa. Un-doi între Lewandowski şi Muller. Ultimul marchează cu un şut din interiorul careului. 


Min. 1: A început partida! 


UPDATE: Statisticile lui Messi bagă spaima în Bayern Munchen. UEFA a publicat câteva aspecte extrem de interesante ale starului argentinian în Liga Campionilor: 142 de meciuri, 115 goluri, 4 trofee.

 


UPDATE: Samuel Umtiti a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Catalanii au confirmat informaţia şi au precizat că apărătorul este asimptomatic. În acest moment este izolat la domiciliu şi nu a intrat în contact cu colegii săi, care în aceste zile se luptă pentru trofeul Ligii Campionilor.


UPDATE: Barcelona abordează meciul cu un sistem 4-3-1-2, iar Bayern cu un 4-2-3-1. Catalanii încep cu Giezmann pe banca de rezerve, nemţii fără Coman. Echipele de start:

  • Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Roberto, Busquets, de Jong - Vidal - Messi, Suarez
  • Rezerve: Araujo, Dembele, Fati, Griezmann, Junior Firpo, Mingueza, Neto, Pena, Puig, Rakitic, Leis, Monchu

 

  • Bayern: Neuer - Kimmich, Boateng, Alaba, Davies - Goretzka, Alcantara - Gnabry, Muller, Perisic - Lewandowski
  • Rezerve: Coman, Coutinho, Culisance, Hernandez, Hoffmann, Martinez, Musiala, Odriozola, Sule, Tolisso, Ulreich, Zirkzee

 

 


Surpriza pregătită de Setien

Un nume surprinzător şi-a făcut apariţia în lotul convocat de antrenorul Quique Setien. Este vorba despre Ouasmane Dembele, care revine după nouă luni de pauză, după ce s-a chinuit cu o problemă serioasă la tendonul proximal, fiind operat, după care a trebuit să stea o lungă perioadă la recuperare. Deocamdată nu se ştie dacă francezul va fi apt de joc pentru vineri, în contextul în care nu are meciuri oficiale jucate de foarte mult timp.

Se aşteaptă un regal ofensiv

Toţi experiţii în domeniu mizează pe multe goluri în meciul care se anunţă care pe care, mai ales că se joacă într-o singură manşă. Barcelona şi-a reglat tirul, în meciul din ”optimi” cu Napoli, cărora le-a administrat trei goluri, iar Messi a strălucit cu o execuţie ruptă din altă galaxie.

Pe de altă parte, cei de la Bayern mizează totul pe gura lor de foc, Robert Lewandowski, care a fost la un pas să câştige ”gheata de aur” în acest an, fiind devansat doar de Ciro Immobile, de la Lazio. Bavarezii au dispus în meciul precedent, de cei de la Chelsea cu 4-1, după ce şi în tur au învins categoric, cu 3-0, într-o partidă ce s-a disputat înainte de izbucnirea pandemiei.

Echipele probabile:

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Roberto, Rakitic, De Jong - Messi (c), Suarez, Griezmann

Bayern: Neuer (c) - Kimmich, Süle, Alaba, Davies - Goretzka, Thiago - Gnabry, Müller, Perisic - Lewandowski
 


 

Sferturi UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2020 (12-15 august)

  •     Sfert 1: Manchester City - Olympique Lyon, sâmbătă, 15 august, ora 22:00, LIVE pe Look Plus
  •     Sfert 2: Leipzig - Atletico Madrid, joi, 13 august, ora 22:00, LIVE pe Look Plus
  •     Sfert 3: Barcelona - Bayern Munchen, vineri, 14 august, ora 22:00, LIVE pe Look Plus
  •     Sfert 4: Atalanta - PSG 1-2

Semifinale UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2020 (18, 19 august)

  •     Semifinală 1: Câştigătoare sfert 1 - Câştigătoare sfert 3, LIVE pe Look Plus
  •     Semifinală 2: Câştigătoare sfert 2 - Câştigătoare sfert 4, LIVE pe Look Plus

Finala Champions League - 23 august, 22:00, LIVE pe Look Plus

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri