Ultima oră
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"
NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere! Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere!
Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar
Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi" Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi"

VIDEO | Cea mai proastă veste pentru Liverpool. Klopp a anunţat când se retrage din fotbal

Premier League Publicat pe 10 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19417262/2/klopp.jpg

Klopp anunţă că Liverpool e ultima formaţie pe care o antrenează. În anul când Liverpool a cucerit primul titlu după trei decenii, Iurgăn Klopp se gândeşte deja la retragere. ”Această echipă va fi ultima din cariera mea de antrenor”, anunţă tehnicianul german. Aflat de cinci ani pe Anfild, Klopp a readus-o pe Liverpool în elita fotbalului european. În 2019 a cucerit Uefa Champions League, iar în acest an a câştigat titlul în Premier League. Trei decenii au aşteptat cormoranii ca să pună din nou mâna pe acest trofeu. Antrenorul german nu va călca, însă, pe urmele lui Ferguson.

Scoţianul a stat 27 de ani pe banca tehnică a lui Manchester United. ”Contractul cu Liverpool îmi expiră în 2024, după aceea nu mai am vreun plan. Ador această lumea a fotbalului, dar nu-i voi duce dorul”, a spus Klopp în cotidianul englez Daily Mirror. Dacă se retrage peste patru ani, Klopp va avea o bătrâneţe liniştită. Salariul pe care îl încasează la Liverpool e de 11 milioane de euro pe sezon. În afara cormoranilor, neamţul a mai pregătit două echipe. Mainz, între 2001 şi 2008, iar apoi Borussia Dortmund, până în 2015.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele