Ultima oră
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri
VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm” VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm”
VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB” VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB”
VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League

VIDEO | Celtic - Rangers 1-1. Ianis Hagi a jucat 65 de minute în episodul 423 din ”Old Firm”, însă nu a impresionat

Fotbal Internațional Publicat pe 21 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20068635/3/hagi-celtic.jpg

Celtic Glasgow şi Glasgow Rangers s-au anihilat reciproc, în meciul cu numărul 423 din marele derby al Scoţiei. Partida a fost în direct pe Look Sport+.

La oaspeţi, Ianis Hagi a fost titular şi a bifat 65 de minute. Internaţionalul român nu a făcut un meci mare, dar nici nu a greşit semnificativ. Scorul a fost deschis de Elyounoussi, dar noua campioană a Scoţiei a egalat prin Morelos, cel mai scump jucător din lotul lui Rangers.

Cei de la Celtic au forţat mai mult în actul secund, dar veteranul McGregor, la 39 de ani a avut câteva parade de senzaţie şi a fost omul meciului.

-----------------------------------

Celtic - Rangers 1-1 (Elyounoussi 23 / Morelos 38)

Echipele de start:

  • Celtic: Bain - Kenny, Welsh, Ajer, Laxalt - Turnbull, Brown, McGregor - Christie - Elyounoussi, Edouard
  • Rangers: McGregor - Balogun, Goldson, Helander, Barisic - Kamara, Davis, Aribo - Hagi, Morelos, Kent

Minutul 85: Roofe are o şansă bună de a marca, dar defensiva lui Celtic respinge în cele din urmă.

Minutul 72: O nouă şansă pentru cei de la Celtic. Christie trimite excelent pe culoar la Turnbull, care pătrunde în careu, dar McGregor respinge în corner.

Minutul 65: Ianis Hagi este scos de pe teren. Steven Gerrard îl trimite în locul românului pe Arfield.

Minutul 52: Edouard trage puternic din voleu de la 20 de metri, dar portarul lui Rangers respinge.

Minutul 44: Turnbull bate un corner din partea stângă, Elyounoussi se ridică peste un adversar şi trimite cu capul, dar McGregor respinge de pe jos, cu un reflex de senzaţie.

Minutul 41: La faza următoare, Rangers ratează o şansă mare. Ryan Kent nu reuşeşte să îl învingă pe Bain, care îşi salvează echipa de un gol ca şi făcut.

Minutul 40: Edouard are şansa de a-şi readuce echipa în avantaj, dar veteranul McGregor reuşeşte să respingă.

Minutul 38: Alfredo Morelos reuşeşte să egaleze. Barisic execută excelent un corner, Balogun este pe fază şi prelungeşte excelent până la atacantul columbian, care trimite în plasă. Este al cincilea gol consecutiv pe care Rangers îl marchează dintr-o fază fixă celor de la Celtic.

Minutul 32: Rangers putea avea o şansă mare de egalare. Aribo centrează foarte bine pentru Ianis Hagi, dar Brown intră excelent prin alunecare şi îi ”fură” balonul.

Minutul 23: Celtic deblochează tabela la prima ocazie cu adevărat importantă. Edouard pleacă excelent şi centrează din banda stângă, Elyounoussi plonjează şi deschide scorul

Minutul 12: Ianis Hagi are o intrare întârziată la Diego Laxalt. Arbitrul îl avertizează că îi va da ”galben”, la următorul fault.

Minutul 1: A început partida! Vremea este una excelentă pentru fotbal.

------------------------------------

UPDATE: Ianis Hagi va fi trimis de Stevan Gerrard din primul minut!

Echipa de start a celor de la Rangers: McGregor - Balogun, Goldson, Helander, Barisic - Kamara, Davis, Aribo - Hagi, Morelos, Kent

----------------------------------------------

Old Firm, unul dintre cele mai vechi derby-uri din fotbal, se vede duminică, la postul de televiziune Look Sport+. Ianis Hagi are şanse mari să fie trimis în primul „unsprezece” de Steven Gerarrd. Românul traversează o perioadă bună, la fel ca şi echipa sa. De altfel, Rangers a reuşit în acest sezon, după mai mulţi ani, să oprească hegemonia marii rivale, Celtic.

În tur, Rangers s-a impus cu 1-0, iar Hagi Jr. a intrat la pauză. Acum, catolicilor le mai rămâne doar speranţa unei victorii de palmares, drept revanşă, în condiţiile în care echipa lui Ianis Hagi este practic noua campioană.

De altfel, cele două echipe sunt separate în clasament de o adevărată prăpastie. Astfel, după 32 de etape, Rangers este lider cu 88 de puncte, iar Celtic e pe poziţia secundă, dar la nu mai puţin de 20 de puncte în spatele marii rivale. 

Toate aceste amănunte nu vor conta pentru 90 de minute, când jucătorii celor două echipe se vor înfrunta pe teren. Cu o vechime de 130 de ani, Old Firm, meciul pentru care trăiesc microbiştii din Scoţia, va fi transmis duminică, de la ora 14.00, în direct pe Look Sport +. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri