Ultima oră
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul

VIDEO | CFR a suferit, dar a plecat de la Mioveni cu toate punctele. Petrila a marcat dintr-un offside nesemnalizat

Superliga Publicat pe 6 aug 2021
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20344016/14/rps-5198.jpg

CFR Cluj a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1. Golul a fost marcat de Petrila, în minutul 49.

  • CS Mioveni: Ducan – Scarlatache, Garutti, Balaur (Cristea ’57) – Oancea (Rădescu ’57), Panait (Veres ’84), L. Dumitriu, Şerbănică – Blănaru (Massaro ’73), Rusu, Buziuc (Coşereanu ’57). Antrenor: Alexandru Pelici
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Susic (Manea ’46), Graovac, Ciobotariu, Latovlevici – Tahiri, Fofana (Hoban ’73), Chipciu – Petrila (Gîdea ’58), Debeljuh (Omrani ’46), Costache (Deac ’46).  Antrenor: Marius Şumudică

CS Mioveni – CFR Cluj 0-1 (Petrila 49)  

Echipele de start:

  • CS Mioveni: Ducan - Scarlatache, Garutti, I. Balaur - Oancea, M. Panait, L. Dumitriu, Şerbănică - Blănaru, Bg. Rusu, Buziuc
    Rezerve: A. Popescu - Al. Iacob, Vereş, D. Toma, Rădescu, Coşereanu, Massaro, A. Cristea, Burnea
    Antrenor: Alexandru Pelici

  • CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Graovac, D. Ciobotariu, Latovlevici - Tahiri, Fofana, Chipciu - Petrila, Debeljuh, Costache
    Rezerve: Hindrich - Cr. Manea, Camora, Bouhenna, Hoban, Itu, C. Deac, Gîdea, Omrani
    Antrenor: Marius Şumudică

Min. 90+4: Final de meci. 

Min. 88: Incursiune în stânga a lui Chipciu, care intră în careu şi trage cu dreptul la colţul scurt, sub bară. Intervine bine Ducan şi respinge în corner.

Min. 84: Pelici mai face o modificare. Îl scoate pe Panait, îl introduce pe Vereş.

Min. 82: Ocazie bună pentru Mioveni, dintr-o lovitură liberă lateral stânga. Reluarea cu capul a lui Garutti, scoasă spectaculos de Bălgrădean.

Min. 78: Scarlatache trage din întoarcere de la marginea careului, însă Bălgrădean reţine uşor.

Min. 73: Schimbare la CFR. Intră Hoban în locul lui Fofana.

Min. 73: Schimbare la Mioveni. Intră Massaro în locul lui Blănaru.

Min. 69: Gîdea îşi încearcă şansa cu un şut din prima din afara careului, dar Ducan prinde fără probleme. 

Min. 66: CFR a început în forţă repriza a doua, a marcat, iar acum a redus turaţiile serios. Mioveni ajunge de multe ori în preajma careului ei.

Min. 58: Petrila se accidentează şi e înlocuit. Intră Gîdea în locul său.

Min. 57: Trei schimbări pentru Mioveni. Intră Cristea, Coşereanu şi Rădescu, ies Balaur, Buziuc şi Oancea. 

Min. 49: GOOOL CFR! Petrila marchează din pasa lui Tahiri. Pe reluare se vede că tânărul ardelenilor e în offside, dar asistentul Vladimir Urzică nu ridică fanionul.

Min. 46: Începe partea a doua, cu trei schimbări pentru CFR. Intră Manea, Deac şi Omrani, ies Susic, Debeljuh şi Costache.

Min. 45+2: Pauză în Mioveni – CFR.

Min. 45+1: Costache are o şansă bună, dar execuţia sa e parată de Ducan.

Min. 42: Şansă bună pentru Mioveni! Blănaru trage din unghi, din careu, dar Bălgrădean scoate în lateral.

Min. 36: Mai multe faze care se termină fără şut pe sau spre poartă, din partea ambelor echipe. Sunt multe greşeli de pasare la centrul terenului.

Min. 28: Mioveni se apără bine, CFR nu are mari şanse de a marca. În plus, gazdele scapă pe contraatac prin Blănaru, dar acesta e blocat în cele din urmă de fundaşii ardelenilor.

Min. 18: O lovitură de colţ putea aduce primul gol. Execuţia cu capul a lui Ciobotariu se duce pe lângă poarta Mioveniului.  

Min. 16: CFR e mai prezentă în jumătatea adversă, dar până acum nu găseşte cele mai bune variante, pentru a pune în pericol poarta apărată de Ducan.

Min. 12: Este clară strategia din acest meci pentru cele două echipe. CFR încearcă să fixeze adversarii cu atacuri poziţionale, în timp ce Mioveni joacă pe cartea contraatacului.

Min. 9: Prima incursiune importantă în careul CFR-ului pentru Mioveni. Oancea încearcă o acţiune pe cont propriu şi este blocat de Ciobotariu.

Min. 4: CFR începe sus meciul, cum era de aşteptat. CS Mioveni are o primă ieşire din propria jumătate, da Ciobotariu îl blochează pe Buziuc.

Min. 1: Fluier de start în confruntarea de la Mioveni. 


Acum patru zile, nou promovata CS Mioveni a câştigat primele puncte în Liga 1, după 2-1 în deplasare cu Sepsi.

Anterior, echipa antrenată de către Alexandru Pelici n-a reuşit să înscrie în primele două runde: 0-1 cu Gaz Metan Mediaş şi 0-2 cu Rapid.

CFR Cluj vine după egalul cu Young Boys Berna, scor 1-1, în prima manşă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Până la partida cu elveţienii, echipa pregătită de către Marius Şumudică avea cinci victorii consecutive în toate competiţiile, trei în Liga 1.

Toate cele trei victorii reuşite de ardeleni în acest sezon au fost decise în repriza secundă (CFR - FCU 3-2, 2-2 la pauză; Academica - CFR 1-2, 0-0 la pauză; CFR - Chindia 1-0, 0-0 la pauză).

Înaintea meciului cu CS Mioveni, s-a produs împăcarea dintre Alex Chipciu şi Marius Şumudică, în condiţiile în care mijlocaşul fusese exclus din lot după un incident cu un coleg, la antrenament.

Potrivit lpf.ro, Claudiu Petrila este singurul jucător din lotul clujenilor care a bifat toate minutele în ediţia curentă. De partea cealaltă, doar căpitanul Alexandru Iacob a fost integralist pentru CS Mioveni.

Marea absenţă pentru CFR Cluj este atacantul Denis Alibec, care s-a accidentat în prima repriză a meciului cu Young Boys Berna.

Echipele probabile:

Mioveni: Ducan – Scarlatache, Iacob, Garutti – Şerbănică, Dumitriu, Panait, Oancea – Buziuc, Rusu, Blănaru.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Graovac, Ciobotariu, Latovlevici – Fofana, Tahiri – Petrila, Păun, Costache – Debeljuh.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele