VIDEO | CFR CLUJ A UITAT SĂ MAI CÂȘTIGE ÎN DEPLASARE. CAMPIONII S-AU ÎMPIEDICAT PE TERENUL PENULTIMEI CLASATE - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | CFR CLUJ A UITAT SĂ MAI CÂȘTIGE ÎN DEPLASARE. CAMPIONII S-AU ÎMPIEDICAT PE TERENUL PENULTIMEI CLASATE

CFR Cluj a terminat la egalitate meciul disputat la Sibiu cu Hermannstadt, 1-1, din cadrul etapei a 18-a din Liga 1. În direct pe Look Plus, cele două echipe au avut o evoluție palidă în prima repriză, însă jocul s-a încins în partea secundă.

Campionii en titre au pus o presiune sufocantă pe adversari, însă defensiva gazdelor a rezistat eroic, iar portarul Figueiredo a făcut un meci de excepție. Clujenii au reușit să deschidă scorul târziu, în minutul 79, atunci când Omrani, introdus de Dan Petrescu în locul lui Costache, a marcat cu sânge rece.

Bucuria oaspeților nu a ținut însă mult. La o fază care nu anunța absolut nimic, Pașcanu a făcut un henț în interiorul careului, iar lovitura de la 11 metri a fost transformată în minutul 85 de Petrișor Petrescu. CFR s-a aruncat asupra adversarilor, dar n-a mai reușit nimic în puținele minute rămase.

CFR Cluj face 35 de puncte și rămâne pe primul loc, în timp ce Hermannstadt este penultima în clasament cu doar 15 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine