Ultima oră
Man şi Coman, la super ofertă! Cât cere Becali pe perlele sale: "Îi dau şi cu atât!" Man şi Coman, la super ofertă! Cât cere Becali pe perlele sale: "Îi dau şi cu atât!"
Un fost mare sportiv a decedat din cauza COVID-19! Un fost mare sportiv a decedat din cauza COVID-19!
VIDEO | Giani Kiriţă nu îl consideră "trădător" pe Nistor: "El a fost vândut" VIDEO | Giani Kiriţă nu îl consideră "trădător" pe Nistor: "El a fost vândut"
De ce a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic, după event! Motivul real De ce a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic, după event! Motivul real
Ce echipe joacă in campionatul Belarusului? Ce echipe joacă in campionatul Belarusului?
FIFA ia decizia care pune punct speculaţiilor! Marile campionate se vor putea juca până la capăt, indiferent când se iese din izolare FIFA ia decizia care pune punct speculaţiilor! Marile campionate se vor putea juca până la capăt, indiferent când se iese din izolare

VIDEO | CFR CLUJ, AL DOILEA EGAL CONSECUTIV ÎN ACEST ÎNCEPUT DE AN. ECHIPA LUI DAN PETRESCU A UITAT SĂ MAI MARCHEZE ŞI ARE DOAR O VICTORIE ÎN ULTIMELE 3 MECIURI

Video Publicat pe 14 feb 2020
mail-share icon Email

CFR Cluj a terminat la egalitate cu Viitorul, 0-0, într-un meci disputat în această seară, pe teren propriu. Este al doilea rezultat de egalitate consecutiv pentru echipa pregătită de Dan Petrescu, care a remizat şi runda trecută, tot 0-0, dar în deplasare cu Gaz Metan Mediaş. Nici atacul campionilor nu mai funcţionează la parametrii obişnuiţi. Ardelenii au marcat un singur gol în trei meciuri oficiale disputate în 2020, obţinând o singură victorie (0-0).

Remiza de azi nu o ajută foarte mult nici pe Viitorul. Echipa lui Gică Hagi a urcat provizoriu pe locul 5, dar poate fi depăşită la finalul etapei de FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş, caz în care ar ajunge în afara locurilor care duc în play-off.

De cealaltă parte, CFR Cluj rămâne lider, are 49 de puncte, dar a făcut un nou pas greşit. Universitatea Craiova şi FCSB, echipe care se află pe locurile 2, respectiv 3, au în acest moment 43 de puncte şi s-ar putea apropia la 3 lungimi de lider, în cazul în care vor câştiga meciurile pe care le au de disputat în această etapă.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele