Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | CFR Cluj ar fi început căutările pentru un nou antrenor, dacă Dan Petrescu va spune ”da” naţionalei. Edi Iordănescu şi Adi Mutu, printre variante

CFR Cluj Publicat pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20491283/1/iordanescu-jr.jpg

Şansele ca Dan Petrescu să plece de la CFR Cluj sunt, se pare, destul de mari. Posibila trecere la naţionala României îl atrage ca un magnet pe antrenor, iar şefii campioanei României analizează cele mai bune variante, în ideea că Dan Petrescu va spune ”da” propunerii FRF şi va fi nevoită să angajeze pe altcineva.

Potrivit ProSport, în calcule sunt luate două nume cel puţin, Adi Mutu şi Edi Iordănescu. Ar fi două tabere în conducerea CFR-ului, în privinţa celor doi, dar cele mai mari şanse s-ar părea că le are, la prima vedere cel puţin, ”Briliantul”. De ce? Pentru că e un apropiat al patronului Neluţu Varga, dar şi pentru că şi în trecut s-a vorbit despre o posibilă numire a lui Mutu, chiar şi înainte de venirea lui Dan Petrescu.

Cealaltă tabără, formată din conducători ai CFR-ului, îl vrea pe Edi Iordănescu, omul cu care ardelenii au şi luat campionatul trecut.

Dan Petrescu refuză să mai vorbească momentan despre naţională

Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu ar fi vrut să se întâlnească în această perioadă cu oficialii FRF pentru discuţii despre postul de selecţioner, însă aceştia au insistat. Petrescu a precizat că în acest moment este antrenorul formaţiei clujene şi nu îl interesează altceva.

După cum ştiţi, ieri am avut o întâlnire cu cei de la federaţie, dar pe care n-aş fi vrut să o am, am zis că aş vrea să se termine campionatul să vorbim la final, dar au insistat, plus că patronul a fost informat. Fără ştiinţa patronului nu puteam să mă întâlnesc.

Am vorbit cu ei şi acum pentru mine subiectul e încheiat în momentul ăsta, pentru că mai sunt cinci meciuri şi nu e normal să vorbim despre mine pentru că pe urmă, dacă pierde CFR, o să se zică că n-am fost concentrat, sau am distrus echipa sau jucătorii. Eu sunt concentrat sută la sută la CFR, cinci meciuri, am contract trei ani, acum nu mai depinde de mine. Depinde de club, de patron.

Atât pot să spun despre acest subiect. Eu sunt aici la pupitru pentru că sunt antrenorul CFR-ului. Au primit ieri mesaje normale de la prieteni adevăraţi. Le-am spus la toţi că eu sunt antrenorul CFR-ului şi în momentul de faţă nu mă interesează altceva”, a spus Dan Petrescu.

Joi, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a anunţat că el şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, au discutat cu antrenorul CFR Cluj preluarea postului de selecţioner rămas liber după expirarea contractului forului de la Casa Fotbalului cu Mirel Rădoi.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele