Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | CFR CLUJ CÂŞTIGĂ DERBY-UL CU ASTRA, LA MECIUL DE ADIO AL LUI CULIO. CAMPIONII PUN CAPĂT SERIEI DE 8 VICTORII A GIURGIUVENILOR ŞI REVIN PE PRIMUL LOC

Video Publicat pe 16 dec 2019
mail-share icon Email

CFR Cluj s-a impus pe teren propriu, în derby-ul cu Astra, 2-0, în direct pe Look Plus. Giurgiuvenii şi-au întrerupt astfel seria de opt victorii consecutive şi au pierdut primul loc, care le revine chiar clujenilor.

În direct pe Look Plus, înaintea primului fluier al arbitrului Istvan Kovacs, argentinianul Emmanuel Culio a fost premiat de conducerea CFR-ului, iar Mario Camora i-a cedat banderola de căpitan pentru acest meci. A fost ultima partidă pe care sud-americanul a jucat-o sub culorile echipei din Gruia. Iar Culio şi-a făcut datoria, ba chiar a reuşit un gol la despărţirea de fanii „vişiniilor”.

Meciul a fost controlat tactic de gazde, care au ratat câteva ocazii importante. În minutul 20, Costache a fost aproape de 1-0, dar a fost blocat in extremis de Graovac. Acelaşi Costache s-a aflat la originea golului, în minutul 23. După o lovitură liberă de la circa 35 de metri, mingea a ajuns la fostul dinamovist, care i-a trimis lui Burcă, iar acesta l-a executat pe Kitanov, din apropiere.

În minutul 64, omniprezentul Costache şi-a bătut joc de o ocazie de neratat, când a şutat de la 2 metri, singur cu goalkeeper-ul giurgiuvean, dar a reuşit „performanţa” să trimită alături. Oaspeţii au încercat să răspundă prin Simion, însă Arlauskis s-a aflat la post şi a respins în corner. În plină dominare a astralilor, Budescu s-a făcut de râs şi a fost eliminat de centralul partidei. Mai întâi, el a protestat inutil după o fază petrecută la mijlocul terenului şi a văzut primul galben. Inconştient, talentatul fotbalist a comis-o două minute mai târziu, când l-a faultat din spate pe Culio şi a văzut al doilea galben şi implicit pe cel roşu.

Rămaşi în 10 din minutul 83, oaspeţii s-au prăbuşit total după doar un minut. Culio a şutat puternic, dar de la distanţă, din unghi, iar portarul Astrei a scăpat nepermis mingea în poartă. Argentinianul a închis tabela, iar la final a fost din nou răsfăţat de coechiperi şi de fanii care şi-au luat la revedere de la el.

După acest succes, CFR Cluj face 41 de puncte şi o depăşeşte pe Astra, care cade pe poziţia secundă, cu 40 de puncte. Podiumul este completat de Universitatea Craiova, echipă care are 37 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele