Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | CFR Cluj – Chindia Târgovişte 1-0. Alibec, la prima reuşită pentru campioana Ligii 1, care are maximum de puncte după trei etape

Superliga Publicat pe 31 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20324634/8/bhp-8453.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul de pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, în etapa a treia din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Campioana României are maximum de puncte în acest debut de sezon.

Denis Alibec, împrumutat de la Kayserispor, a înscris pentru CFR Cluj în minutul 52, din centrarea perfectă a căpitanului Mario Camora.

Alibec, titular în premieră pentru CFR Cluj, a înscris primul său gol în Gruia. Atacantul era fără gol în Liga 1 de aproape un an.

Pentru CFR Cluj urmează meciul de pe teren propriu cu echipa elveţiană Young Boys Berna, în manşa tur din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Confruntarea e programată marţi, 3 august, de la ora 21:00.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20324634/11/clasament-cfr.jpg


CFR - Chindia 1-0 (Alibec 52'), pe Look Sport+

  • CFR Cluj (4-2-3-1): Arlauskis – Manea, Graovac, D. Ciobotariu, Camora (cpt) – Fofana (Hoban 71'), Tahiri (Păun 46') – Petrila, Deac (Costache 87'), Omrani (Chipciu 62') – Alibec (Debeljuh 62').
  • Chindia (4-2-3-1): Moldovan – Dinu (cpt), Baxevanos, Celea, Căpuşă – Iacob, Suciu (Şerban 63') – Popadiuc (Cherchez 86'), Matiş (Popa 63'), Neguţ – Florea.

Rezerve neutilizate:

CFR: Bălgrădean – Latovlevici, Cestor, Gîdea. Antrenor: Marius Şumudică.

Chindia: Căbuz – Ioniţă, Corbu, Kocic, Roumpoulakou, Martac. Antrenor: Emil Săndoi.


Min. 90+4: Final de meci! Victorie la limită pentru CFR Cluj!

Min. 87: Schimbare la CFR Cluj! A ieşit Deac, a intrat Costache.

Min. 86: Schimbare la Chindia! A ieşit Popadiuc, a intrat Cherchez.

Min. 85: Ocazie pentru CFR Cluj! Petrila a şutat către colţul lung, de la marginea careului, dar Neguţ a deviat mingea în corner.

Min. 84: Ocazie pentru CFR Cluj! Hoban a şutat în forţă cu stângul, de la marginea careului, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 71: Schimbare la CFR Cluj! A ieşit Fofana, a intrat Hoban.

Min. 62: Dublă schimbare la CFR Cluj! Au ieşit Omrani şi Alibec, au intrat Chipciu şi Debeljuh.

Dublă schimbare şi la Chindia: au ieşit Matiş şi Suciu, au intrat Daniel Popa şi Andrei Şerban.

Min. 60: Cartonaş galben pentru Matiş (Chindia)!

Min. 58: Ocazie pentru Chindia! Căpuşă a centrat bine pentru Popadiuc, dar mingea a fost respinsă de către un fundaş, din careul mic.

Min. 56: Ocazie pentru CFR Cluj! În urma unui corner, Fofana a trimis o lovitură de cap din careu, dar execuţia a fost slabă.

Min. 52: GOL pentru CFR Cluj! 1-0! A înscris Denis Alibec, din alunecare, după centrarea excelentă a lui Mario Camora. Este primul gol pentru Alibec la CFR!

Min. 47: Ocazie pentru CFR Cluj! Manea a centrat pentru Omrani, care a şutat slab din careu, din poziţie foarte bună.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la CFR Cluj: a ieşit Tahiri, a intrat Păun.

Min. 45+3: S-a încheiat prima repriză! Nu au fost multe ocazii de gol în Gruia.

Min. 35: Intrare dură asupra lui Omrani, care rămâne nesancţionată de către arbitru. Atacantul CFR-ului este furios.

Min. 20: Ocazie imensă pentru CFR Cluj! Omrani a centrat perfect pentru Tahiri, care n-a reuşit să înscrie din 8 metri, cu capul.

Min. 12: Ocazie pentru Chindia! Matiş a încercat un şut de la 18 metri, din voleu, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

UPDATE 22:00 A început meciul din Gruia! 


CFR a trecut de Lincoln cu 4-1 la general, iar acum are moralul la maxim, înaintea partidei cu Chindia. În plus, campioana României are parcurs impecabil în Casa Liga 2, două victorii în primele două etape, 3-2 cu FC U Craiova şi 2-1 cu Academica Clinceni.

Chindia nu are cel mai bun start de campionat, adunând un singur punct în primele două runde. În primă fază a cedat cu 0-1 în faţa Rapidului, după care a făcut 1-1 cu Sepsi.

Ultimul meci direct dintre cele două s-a jucat pe terenul Chindiei, în sezonul regular al campionatului trecut, iar CFR Cluj s-a impus la limită, cu scorul de 1-0, graţie reuşitei lui Păun, din minutul 51.

Echipele probabile:

CFR: Arlauskis – Susic, Graovac, Cestor, Latovlevici – Tahiri, Rodriguez, Deac – Petrila, Debeljuh, Păun

Chindia: Moldovan – Căpuşă, Celea, Baxevanos, Rrumbullaku - Şerban, Suciu, Iacob, Popadiuc – Neguţ, Florea

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele