Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | CFR Cluj, demonstraţie de forţă împotriva revelaţiei Ligii 1! Burcă: "Ne-am descătuşat"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20030431/2/bhp-7132.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Argeş, scor 5-0, în etapa cu numărul 25 din Liga 1, în direct pe Look Sport. Este cel mai clar succes pentru CFR în acest sezon. Piteştenii întrerup brutal o serie de 11 meciuri fără înfrângere. Andrei Burcă, fundaşul CFR-ului, a declarat că echipa a pregătit foarte bine această partidă.

Fundaşul croat Luka Maric a fost eroul negativ al partidei, după ce a comis două penalty-uri în prima repriză şi a înscris în propria poartă în debutul reprizei secunde.

CFR Cluj a controlat meciul ‘da capo al fine’. Raportul şuturilor pe poartă a fost 6-1.

Ciprian Deac (35’ – penalty, 38’ - penalty), Ionuţ Costache (70’) şi Mario Rondon (77’) au înscris pentru CFR Cluj. Autogolul lui Maric a venit în minutul 49.

CFR Cluj a egalat-o pe FCSB în fruntea clasamentului Ligii 1. Ambele echipe sunt deja calificate pentru play-off.

"Ne bucurăm că am câştigat. Într-adevăr, n-am avut foarte mult de muncă în apărare, pentru că am jucat foarte bine în prima repriză. Am reuşit în sfârşit să conducem la pauză, să fructificăm câteva dintre ocaziile avute. Am intrat mai relaxaţi la pauză. În celelalte meciuri, cu Voluntari şi cu Astra, nu am reuşit să conducem la pauză şi din acest motiv n-am reuşit să câştigăm.

Au venit după 11 meciuri fără înfrângere, luaseră 4 goluri în acest an, o defensivă foarte bună. Am intrat foarte concentraţi, era echipa momentului, să nu pierzi atâtea meciuri, joci altfel. Mă bucur că am reuşit să ne facem jocul şi ne-am descătuşat, am marcat mai multe goluri.

De asta îmi este cel mai ciudă, că am primit cartonaşul galben la ultima fază. Am încercat să evit cât mai mult contactele, să nu iau galben. Poate aşa a vrut Dumnezeu, să stau în etapa viitoare. Sper să câştige băieţii la UTA. O să ne aştepte un meci dificil. Orice echipă de la locul 6 în jos are şanse la play-off. Dar trebuie să mergem motivaţi, concentraţi şi să câştigăm", a spus Andrei Burcă.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20030431/1/clasament-cfr.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele