Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | CFR Cluj – Dinamo 1-0. ‘Câinii roşii’, greu de ‘ucis’ în Gruia! Clujenii sunt la un punct de liderul FCSB, după o evoluţie modestă

Superliga Publicat pe 5 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20099513/18/bhp-0243.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul de pe teren propriu cu Dinamo, scor 1-0, în etapa cu numărul 29 din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Oaspeţii au jucat în dublă inferioritate numerică din minutul 37, dar campioana en titre a ratat mai multe ocazii imense de gol.

Arbitrul Marcel Bîrsan a fost protagonistul acestui meci. I-a eliminat pe Paul Anton (31’) şi Florin Bejan (37’) în prima repriză, apoi n-a acordat un penalty clar pentru CFR Cluj în debutul reprizei secunde (47’).

Billel Omrani, introdus pe teren în debutul reprizei secunde, a ratat mai multe ocazii clare pentru CFR Cluj. În cele din urmă, atacantul francez a trimis mingea în poartă în minutul 80, după acţiunea remarcabilă a lui Păun.

CFR Cluj s-a apropiat la un punct de liderul clasamentului, FCSB. Dinamo are trei înfrângeri consecutive şi n-a mai câştigat în Liga 1 din 31 ianuarie.

În ultima rundă din sezonul regulat, CFR Cluj merge la Craiova, iar Dinamo primeşte vizita Academicii Clinceni.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20099513/21/clasament-cfr-final.jpg


CFR Cluj – Dinamo 1-0 (Omrani 80'), pe Look Sport+

  • CFR Cluj: Bălgrădean - Cr. Manea (Susic 75'), Vinicius, Burcă, Camora - Bordeianu (Omrani 46'), Hoban (Sigurjonsson 66'), Gîdea (Păun 10') - Deac, Debeljuh, Costache
  • Dinamo: Kongshavn - Sorescu, Bejan, Albentosa, R. Grigore - Gol (Ehmann 77'), Răuţă, Anton - Mihaiu (Puljic 41'), Nemec (Blejdea 77'), Fabbrini (Moldoveanu 90')
Min. 90+3: S-a încheiat meciul! Victorie chinuită pentru CFR Cluj!
Min. 90+2: Cartonaş galben pentru Bălgrădean (CFR Cluj)!
Min. 90: Schimbare la Dinamo! A ieşit Fabbrini, a intrat Moldoveanu.
Min. 80: GOL pentru CFR Cluj! 1-0! A înscris Billel Omrani, împingând mingea în poartă din câţiva metri, după centrarea lui Păun din stânga.
Min. 79: Ocazie pentru CFR Cluj! Deac a centrat perfect în faţa porţii, dar Omrani a şutat mult peste poartă.
Min. 77: Dublă schimbare la Dinamo! Au ieşit Gol şi Nemec, au intrat Blejdea şi Ehmann.
Min. 75: Schimbare la CFR Cluj! A ieşit Manea, a intrat Susic.
Min. 69: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Omrani a şutat din voleu, din 6 metri, dar portarul Kongshavn a respins mingea excelent.
Min. 66: Schimbare la CFR Cluj! A ieşit Hoban, a intrat Sigurjonsson.
Min. 64: Ocazie pentru CFR Cluj! Omrani a trimis o lovitură de cap din centrul careului, iar mingea s-a dus milimetric pe lângă poartă.
Min. 61: Ocazie pentru CFR Cluj! După centrarea lui Camora, Omrani a trimis o lovitură de cap din 7 metri, dar mingea a fost reţinută de către portarul lui Dinamo.
Min. 57: Cartonaş galben pentru Omrani (CFR Cluj), pentru un fault dur.
Min. 56: Ocazie pentru CFR Cluj! Omrani a driblat un adversar şi a şutat din careu, lateral dreapta, dar portarul dinamovist a respins mingea.
Min. 50: Ocazie pentru CFR Cluj! Păun a şutat de la 20 de metri, dar portarul Kongshavn a fost pe fază şi a reţinut mingea.
Min. 49: Ocazie pentru CFR! Camora a centrat din banda stângă, iar Hoban a trimis o lovitură de cap pe lângă poartă.
Min. 47: Fază controversată în Gruia! CFR Cluj a cerut un penalty, după un duel între Albentosa şi Omrani. Arbitrul a dat fault în atac, deşi pe reluare s-a văzut că fundaşul dinamovist l-a împiedicat pe atacantul CFR-ului.
Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la CFR Cluj: a ieşit Bordeianu, a intrat Omrani.
Min. 45+2: S-a încheiat prima repriză! 0-0! Dinamo este în dublă inferioritate numerică.
Min. 45+1: Cartonaş galben pentru Ciprian Deac (CFR Cluj), care va fi suspendat pentru ultima etapă a sezonului regulat!
Min. 45: Cartonaş galben pentru Răuţă (Dinamo), care va fi suspendat pentru meciul următor.
Min. 41: Schimbare la Dinamo! Iese Mihaiu, intră Puljic.
Min. 37: Eliminare pentru Dinamo! Bejan a primit al doilea cartonaş galben! Dublă inferioritate numerică pentru 'roş-albi'!
Min. 31: Eliminare la Dinamo! Paul Anton a primit al doilea cartonaş galben din partea arbitrului Marcel Bîrsan, pentru un fault din spate la mijlocul terenului.
Min. 26: Ocazie pentru CFR Cluj! Păun a şutat în forţă de la marginea careului, portarul dinamovist a respins mingea în lateral, apoi Debeljuh a trimis mingea în bară, cu o lovitură de cap.
Min. 15: Cartonaş galben pentru Bejan (Dinamo), care va fi suspendat pentru meciul următor.
Min. 10: Schimbare la CFR Cluj! A ieşit Gîdea, a intrat Păun.

Min. 9: Cartonaş galben pentru Paul Anton (Dinamo), pentru proteste! Mijlocaşul va ratat ultimul meci din sezonul regulat al Ligii 1.

Min. 8: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Camora a scăpat singur cu portarul, lateral stânga, dar a şutat în bară, apoi mingea a ieşit în afara terenului. Căpitanul CFR-ului avea şi varianta pasei în centru, pentru Costache sau Deac.

Min. 6: Ocazie pentru Dinamo! Paul Anton a driblat un adversar şi a şutat de la 18 metri, peste poarta lui Bălgrădean.

UPDATE 20:30 A început meciul de la Cluj!

UPDATE 20:00 Iată ce au declarat cei doi antrenori, Gigi Mulţescu şi Edi Iordănescu, înaintea partidei de la Cluj.

CFR Cluj – Dinamo este unul dintre cele mai interesante meciuri ale penultimei etape, a 29-a, din sezonul regulat din Casa Liga 1. Ardelenii sunt obligaţi să învingă, pentru a se ţine aproape de liderul FCSB, în timp ce Dinamo are nevoie de un punctaj cât mai mare, înainte de intrarea în play-out. Partida e pe Look Sport+, azi de la 20:30.

CFR Cluj - Dinamo, live pe Look Sport+ de la 20:30. Echipele de start:

  • CFR Cluj: Bălgrădean - Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Bordeianu, Hoban, Gîdea - Deac, Debeljuh, Costache
  • Rezerve: Sandomierski, Susic, Latovlevici, Ben Youssef, Sigurjonsson, Soares, Itu, Păun, Omrani
  •  
  • Dinamo: Kongshavn - Sorescu, Bejan, Albentosa, R. Grigore - Gol, Răuţă, Anton - Mihaiu, Nemec, Fabbrini
  • Rezerve: Mitrovic, Ehmann, Puljic, Creţu, Stan, Mustafa Bani, Stere, Blejdea, Moldoveanu
 
19:07: Avem echipele de start. Edward Iordănescu l-a preferat pe Bălgrădean în locul polonezului Sandomierski, în timp ce Mulţescu le oferă debuturile norvegianului Kongshavn şi spaniolului Albentosa, ultimul abia venit sub comanda sa.

CFR se poate apropia la un singur punct de FCSB, dacă va trece de Dinamo. Va acumula 63 de puncte. În caz contrar, ecartul se va menţine mai mare. În plus, ardelenii trebuie să spele şi eşecul de runda trecut, chiar în cu bucureştenii, în faţa cărora au cedat cu 0-3.

Dinamo e antepenultima în Casa Liga 1, cu numai 27 de puncte. Are un parcurs extrem de modest, iar asta e sesizabil şi din ultimele cinci etape din campionat, în care a strâns doar un punct, după 1-1 cu FC Voluntari.

În turul sezonului regulat, CFR a câştigat uşor pe terenul lui Dinamo, cu 2-0. Partida s-a jucat în decembrie 2020.

Echipele probabile:

  • CFR: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Bordeianu, Deac – Chipciu, Carnat, Păun
  • Dinamo: Eşanu – Ehmann, Puljic, Grigore – Sorescu, Anton, Achim, Radu – Blejdea, Fabbrini, Moldoveanu

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele