Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

VIDEO | CFR Cluj - FC Botoşani, 1-0. Ardelenii se apropie la un punct de Craiova

CFR Cluj Publicat pe 28 iul 2020
mail-share icon Email

 

CFR Cluj a câştigat cu greu meciul cu FC Botoşani, din play-off-ul Casa Liga 1. Ardelenii s-au impus cu 1-0, după ce Ciprian Deac a transformat o lovitură de pedeapsă controversată. Cele trei puncte o aduc pe CFR la o lungime de Craiova. FC Botoşani rămâne cu 29 de puncte, pe locul 5.

Pentru CFR urmează meciul cu FCSB, iar pentru Botoşani partida cu Mediaş.  

Echipele de start:

CFR CLUJ (4-3-3): Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Chipciu, Bordeianu, Deac - Fica, Rondon, Costache
REZERVE: Rus, Cestor, Hoban, Itu, Luis Aurelio, Pereira, Golofca, Petrila, Omrani
ANTRENOR: Dan Petrescu

FC BOTOŞANI (4-2-3-1): Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - Rodriguez, Papa - Ashkovski, Cîmpanu, Ofosu – Dungandzic
REZERVE: Carlone, Patache, Fili, Keyta, Hristovski, Roman, Holzmann, Hankic, Florescu
ANTRENOR: Marius Croitoru


Cele mai importante faze

CFR Cluj - FC Botoşani, 1-0 (Deac 41)

Min. 90: Final de meci. CFR se impune cu 1-0. 


Min. 76: De minute bune jocul e fragmentat. Multe faulturi şi multe trageri de timp din partea ambelor echipe. Botoşani nu reuşeşte mare lucru şi ocaziile sunt extrem de rare. CFR face joc de posesie şi aşteaptă finalul meciului. 


Min. 55: Golul marcat de Deac la finalul primei reprize le-a dat încredere jucătorilor de la CFR. În repriza secundă jocul arată mult mai bine. Morişca de pase începe să fie din ce în ce mai evidentă. Chindriş e aproape de un autogol. 


Min. 46: A început repriza secundă. 


Min. 45: Pauză în Gruia! Campioana României conduce cu 1-0 


Min. 41: GOOOL CFR Cluj! Ciprian Deac marchează de la 11 m. Marius Avram a arătat punctul cu var după un fault la Pereira.  


Min. 37: Costache cere lovitură de peseapsă după un contact cu un adversar, dar arbitrul lasă jocul să continue. Contactul nu a avut intensitate. 


Min. 29: Face o primă schimbare şi FC Botoşani. Ashkovski s-a accidentat şi este schimbat cu Keita. 


Min. 20: FC Botoşani este la un pas să deschidă scorul. Ashkovski reia spectaculos cu capul pe spate din careu, în urma unui corner, Arlauskis scoate balonul. 


Min. 16: Oaspeţii echilibrează balanţa posesiei şi încep să fie şi ei mai periculoşi la poarta lui Arlauskis. Până acum, jocul este foarte fragmentat de faulturi comise de ambele echipe. 


Min. 10: Alin Fica este schimbat după numai 10 minute. În locul său intră Pereira. 


Min. 7: CFR Cluj e echipa mai insistentă pe fază de atac, dar toate acţiunile se opresc la marginea careului mic. Până acum, băieţii conduşi de pe banca tehnică de Bordeanu nu se descurscă prea mine la finalizare 


Min.1: A început meciul. CFR are o primă lovitură de colţ, dar balonul e respins de Pap 


UPDATE: Echipele de start:

CFR CLUJ (4-3-3): Arlauskis - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Chipciu, Bordeianu, Deac - Fica, Rondon, Costache
REZERVE: Rus, Cestor, Hoban, Itu, Luis Aurelio, Pereira, Golofca, Petrila, Omrani
ANTRENOR: Dan Petrescu

FC BOTOŞANI (4-2-3-1): Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - Rodriguez, Papa - Ashkovski, Cîmpanu, Ofosu – Dungandzic
REZERVE: Carlone, Patache, Fili, Keyta, Hristovski, Roman, Holzmann, Hankic, Florescu
ANTRENOR: Marius Croitoru


Meciul dintre CFR Cluj şi FC Botoşani a fost programat iniţial la sfârşitul săptămânii trecute, însă a fost amânat din cauza cazurilor de COVID-19 cu care s-au confruntat şi încă se confruntă ardelenii. Testaţi iniţial pozitiv, Otto Hindrich, Mike Cestor, Dodi Joca, Denis Ciobotariu, Ovidiu Hoban, Luis Aurelio, Cătălin Itu şi Billel Omrani au ieşit negativi la ultima testare şi pot juca în acest final de campionat.

În schimb, cinci jucători, Grzegorz Sandomierski, Cristi Manea, Adrian Păun, Damjan Djokovici şi Lacina Traore, sunt în continuare pozitivi cu COVID-19 şi nu au drept de joc în partida cu Botoşani. Nici Dan Petrescu nu s-a vindecat şi nu va sta pe bancă, locul său urmând să fie luat de Valeriu Bordeanu.

CFR Cluj - FC Botoşani. Echipele probabile:

  • CFR Cluj: 87. Arlauskis - 16. Susici, 55. Vinicius, 3. Burcă, 45. Camora - 27. Chipciu, 37. Bordeianu, 97. Fica - 10. C. Deac, 99. Rondon, 18. V. Costache.
  • Botoşani: 1. Pap - 2. Haruţ, 6. Chindriş, 32. Şeroni, 30. Ţigănaşu - 8. J. Rodriguez, 67. Papa - 5. Aşkovski, 14. Carlone, 7. H. Keyta - 17. Dugandzici.

CFR Cluj se poate apropia la un punct de lider

Aflată la patru puncte de lider, CFR Cluj are şansa de a reveni la un punct de U Craiova, care va juca miercuri restanţa cu FC Botoşani. Acesta va fi ultimul meci pentru olteni înaintea duelului cu CFR Cluj, din weekend. Ardelenii mai au de recuperat şi restanţa cu FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele